Grip op groei bij Wessanen

Bedrijf
Datum
23 juni 2016
Inschrijven voor
23 juni 2016
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Locatie
Amsterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Royal Wessanen is als voedingsmiddelenconcern voornamelijk actief op de Europese markt en heeft de strategische keuze gemaakt om zich op natuurlijke en biologische producten te richten. Onder de eigen merken vallen onder andere Zonnatura, Clipper, Bjorg en Tartex. Wessanen heeft over 2015 een organische omzetgroei van 9,4% laten zien wat de kracht van de gekozen strategie onderstreept. Het heeft haar hoofdkantoor in Nederland en is beursgenoteerd aan de Euronext Amsterdam. Wessanen heeft deelnemingen in de Benelux, Duitsland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk en Italië en heeft de afgelopen jaren Hyperion Enterprise gebruikt voor de groepsrapportage.

Wessanen besloot Hyperion Enterprise te vervangen omdat Oracle deze oplossing niet meer ondersteund en omdat moderne groepsrapportagesystemen meer kunnen bieden in termen van dimensionaliteit, functionaliteit en efficiency. Na een uitgebreide pakketselectie is gekozen voor Tagetik als het nieuwe groepsrapportagesysteem. Daarbij is Satriun Group aangetrokken als implementatiepartner. Satriun Group ontwerpt groepsrapportages vanuit een aantal krachtige en zelf ontwikkelde principes die hun waarde al hebben bewezen bij ondernemingen als Randstad, Grontmij, GLS, en TeamViewer. Afgelopen jaar heeft Wessanen samen met Satriun Group Tagetik geïmplementeerd waarbij zoveel mogelijk is gewerkt aan het verbeteren van de efficiency van de onderliggende processen. Belangrijk thema daarbij was het minimaliseren van handmatige activiteiten voor onderwerpen als de cashflow rapportages, de vermogensconsolidatie, en de ontsluiting van informatie vanuit de administratieve systemen. Wessanen heeft Tagetik met ingang van de januari 2016-afsluiting succesvol in gebruik genomen.

Wilt u weten hoe wij dit hebben gerealiseerd en welke belangrijke keuzes zijn gemaakt bij de inrichting van de groepsrapportage in Tagetik? Kom dan naar de Roundtable.

Agenda
14:00  Inloop/aanvang
14:30  Wessanen’s efficiënte groepsrapportageproces in Tagetik door Laura Blaauwendraad
15:15  De designprincipes van Satriun Group door Casper van Leeuwen
16:00  Koffie pauze
16:15  Tagetik demonstratie door Michiel Lelsz
17:00  Vragen

Locatie 
Altas Arena
Hoogoorddreef 5, 2e verdieping
1101 BA Amsterdam Zuidoost

Event informatie

Bedrijf: Satriun Group

Datum: 23 juni 2016

Inschrijven voor: 23 juni 2016

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals

Locatie: Amsterdam