Solliciteren met impact

Bedrijf
Datum
01 september 2016
Inschrijven voor
31 augustus 2016
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Locatie
Amersfoort
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

‘You never get a second chance to make a first impression.’  Hoe zorg je dat je goed bent voorbereid? Hoe maak je indruk tijdens een sollicitatiegesprek? Wat zijn je kerncompetenties en hoe verwoord je deze? Solliciteren is bijna een vak op zich. We maken je er graag wegwijs in. Van het kenbaar maken van je interesse, het voorbereiden van de afspraak tot het voeren van het gesprek.

Programma
In deze training leer je hoe je je kunt voorbereiden op een sollicitatiegesprek, de do’s en don’ts en hoe je jezelf het beste presenteert. Daarnaast helpen we  je met onze uitgebreide facilitaire ervaring  om  je inhoudelijke kennis op een aansprekende manier aan te tonen. Ons uitgangspunt is zoveel mogelijk gebruik te maken van jouw persoonlijke kracht en die in stelling te brengen.

Doelgroep
Deze training is voor facilitaire professionals die op zoek zijn naar een nieuwe (facilitaire) uitdaging, intern of extern. Je krijgt vaak maar één kans om je kwaliteiten toe te lichten en de ‘klik’ te maken. Wij helpen je die scherpte aan te brengen waarmee je onderscheidend kunt zijn.

01 September 2016
09.00 - 17.00 uur  
Amersfoort
 
Prijs 
€ 695,- per deelnemer
 
Duur 
1 dag

Event informatie

Bedrijf: Hospitality Group

Datum: 01 september 2016

Inschrijven voor: 31 augustus 2016

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals

Locatie: Amersfoort