Toekomstbestendig huisvesten

Bedrijf
Datum
10 augustus 2016
Inschrijven voor
09 augustus 2016
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Locatie
Amersfoort
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

In deze training kijken we naar toekomstbestendige huisvestingsconcepten en manieren om deze te beheren en borgen. We maken de slag maken van reactief naar proactief beheren. Vraagstukken die op tafel liggen: ‘Hoe kunt u zorgen voor een blijvend optimaal rendement op het gebruik van werkplekken, ruimten, vierkante meters en de kwaliteit van de werkomgeving? Wat heeft u nodig om te kunnen forecasten en daarmee een meer adviserende rol in te vullen?’

Programma
Om te beginnen  kijken we vanuit een theoretisch kader naar de huidige huisvestigingssituatie. Deze ontrafelen we om onderbouwd inzicht te creëren in efficiëntie, ambitie en een eerste ‘forecast’ op de huisvestingsvraag. De verschillende invalshoeken van andere deelnemers dragen bij aan het vormen van uw eigen richting. Vervolgens gaan we dieper in op het beheren en borgen. De training biedt een mooie mix van kennis, trends, ratio’s, voorbeeldcases en praktische tools.

Doelgroep
Deze training is geschikt voor huisvestingsprofessionals, facilitair directeuren, IT, HRM en Communicatie professionals die betrokken zijn bij toekomstgericht huisvesten.

10 Augustus 2016
09.00 - 17.00 uur 
In het midden van het land
 
Prijs 
€ 695,- per deelnemer

Duur 
1 dag

Event informatie

Bedrijf: Hospitality Group

Datum: 10 augustus 2016

Inschrijven voor: 09 augustus 2016

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals

Locatie: Amersfoort