Lean regisseren van FM

Bedrijf
Datum
07 juli 2016
Inschrijven voor
06 juli 2016
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Locatie
Amersfoort
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

FM wordt meer en meer uitgedaagd om sneller, effectiever en strategischer bij te dragen aan het primaire proces. Adequaat meebewegen met klanten en dienstverleners om behoefte en aanbod van diensten en services op elkaar af te stemmen eist goede regie. Hoe geef je als organisatie concreet  invulling aan regie?

Tijdens ons Open Atelier op 7 juli gaan we ‘actief’ aan de slag met de inrichting van regie en de verschillende rollen die nodig zijn om de kansen van regie optimaal te benutten. Een heldere vertaling van theorie naar praktijk, waarbij we ook laten zien hoe LEAN en facilitaire regie elkaar kunnen versterken.

Programma

13.30 uur

Ontvangst

14.00 uur

Welkom

14.15 uur

LEAN FM en Regie

15.00 uur

Regie Regatta

15.30 uur

Pauze

15.45 uur

FM Regie Framework

16.15 uur

Regie Regatta

16.45 uur

Afsluiting

17.00 uur

Borrel

Regie Framework
Onder de naam ‘Regie in Beeld’ doen we continu onderzoek naar facilitaire regie. Het onderzoek heeft onder andere geresulteerd in het FM Regie Framework©. Dit model beschrijft het begrip regie aan de hand van rollen en biedt organisaties een concreet handvat om regie in te richten en verder te optimaliseren. Tim van Asch, partner bij Hospitality Group licht het model toe.

Lean en Regie
LEAN zorgt er voor dat men snel kan (bij)sturen op resultaten. Deze middag legt Tim van Asch de verbinding naar FM en licht hij zijn visie op LEAN FM toe. Hoe ziet LEAN FM er uit? Wat is belangrijk? En wat is de opgave voor een ‘traditionele FM organisatie’?

Regie Regatta
Aan de hand van praktijkvoorbeelden neemt Doranne Gerritse, consultant bij Hospitality Group, je deze middag mee in de Regie Regatta. Een interactieve game die prikkelt en verhelderend inzicht geeft in de invulling van regie binnen je eigen organisatie, en bovendien de rolverdeling met je leverancier.

Deelname
Is facilitaire regie voor jou een actueel thema? Neem deel aan ons Open Atelier op donderdag 7 juli 2016 bij Hospitality Group in Amersfoort.

Event informatie

Bedrijf: Hospitality Group

Datum: 07 juli 2016

Inschrijven voor: 06 juli 2016

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals

Locatie: Amersfoort