Europees Aanbesteden

Bedrijf
Datum
09 juni 2016
Inschrijven voor
08 juni 2016
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Locatie
Amersfoort
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Europees aanbesteden biedt meer mogelijkheden dan veelal wordt gedacht. Doelmatige inkoop leidt tot goed functionerende contracten en vaak tot substantiële besparingen. Inkopen volgens de (nieuwe) Europese richtlijnen is niet alleen een wettelijke verplichting  die volgens een zorgvuldig proces moet worden doorlopen. Een goede en praktisch ingerichte aanbesteding leidt ook  tot levering van de gewenste goederen en diensten, tevreden interne klanten en een optimale prijs-kwaliteitverhouding.

Programma
De training biedt in één dag inzicht in de achtergronden, de wet- en regelgeving en de do’s en don’ts van Europees aanbesteden . Daarnaast gaan we aan de slag met praktische mogelijkheden om de beste oplossing voor de interne klant te realiseren. De training bestaat uit een goede mix tussen theorie en praktijk en biedt ruimte voor het inbrengen van eigen cases en het bespreken van ervaringen. U gaat naar huis met concrete handvatten om het aanbestedingsproces zo efficiënt en effectief mogelijk te doorlopen.

Doelgroep
Deze training is uitermate geschikt voor iedereen die betrokken is bij het coördineren en/of uitvoeren van aanbestedingen, zoals (senior) inkopers, contractmanagers of contractbeheerders. Daarnaast is de training  interessant voor interne opdrachtgevers om beeld te krijgen bij de mogelijkheden binnen een aanbesteding.

09Jun2016
09.00 - 17.00 uur  
Amersfoort
 
Prijs:
€ 695,- per deelnemer
 
Duur:
1 dag

Event informatie

Bedrijf: Hospitality Group

Datum: 09 juni 2016

Inschrijven voor: 08 juni 2016

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals

Locatie: Amersfoort