Leadership meetings commissarissen - Werkgeversrol en belonen

Bedrijf
EY
Datum
11 oktober 2016
Inschrijven voor
10 oktober 2016
Type event
Seminar
Doelgroep
Commissarissen en toezichthouders
Locatie
Rotterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Als werkgever heeft de raad van commissarissen veel verantwoordelijkheden: het vormgeven van de topstructuur, het selecteren en benoemen van het bestuur, het belonen van het bestuur, het beoordelen van het functioneren van het bestuur, het bevorderen van de ontwikkeling van de competenties van het bestuur en het schorsen en ontslaan van het bestuur.

Wat verwachten governancecodes van u? Hoe kunt u deze processen vormgeven? Hoe kunt u invulling geven aan de Selectie- en Remuneratiecommissie? Dit zijn vragen die tijdens deze sessie onder meer aan de orde komen.

De beloning van de topmensen van organisaties is een gevoelig en veelbesproken onderwerp. De module over directiebeloning behandelt feiten, ontwikkelingen en inzichten rond topbeloning vanuit het perspectief van de commissaris.

Aan de orde komen onder meer die feiten, trends en ontwikkelingen op het gebied van directiebeloning, belonen en beloningsverschillen in perspectief: wat kun je leren van de buurman?

Verder zal worden ingegaan op openbaarmaking van beloningsgegevens onder het motto ‘gegevens op straat of onder het tapijt?’ en op de ethiek van directiebeloning: “It is not about how much, but about how fair”.

Docenten: dr. Stefan Peij en drs. Jan van Duren
Bekijk het complete aanbod van de Leergang Commissarissen in de folder.

dinsdag, 11 oktober, 2016
16:00 - 19:00

Locatie:
EY, Boompjes 258 in Rotterdam

Event informatie

Bedrijf: EY

Datum: 11 oktober 2016

Inschrijven voor: 10 oktober 2016

Type event: Seminar

Doelgroep: Commissarissen en toezichthouders

Locatie: Rotterdam