Recruitment Day Monitor Deloitte: Strategy Consulting

Bedrijf
Datum
01 juli 2016
Inschrijven voor
20 juni 2016
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Starters
Locatie
Rotterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

In één dag van studentenkamer naar board room? Op vrijdag 1 juli krijg jij de mogelijkheid om deel uit te gaan maken van het Monitor Deloitte team en onze klanten te adviseren. Je voert meerdere sollicitatiegesprekken en kunt op een informele manier kennis maken met onze collega’s. Klikt het van beide kanten? Dan krijg je aan het einde van de dag te horen of jij het Monitor Deloitte team mag komen versterken. 

Ben jij een WO-talent in de laatste fase van je master of young professional met 0-5 jaar werkervaring en wil je graag starten binnen Monitor Deloitte, de strategie praktijk van Deloitte? Meld je dan voor 20 juni 2016 aan voor de Monitor Deloitte Recruitment Day! Klik hier voor de volledige vacature tekst van:

Startende Consultant Strategy bij Monitor Deloitte
(Senior) Consultant Strategy bij Monitor Deloitte

Selectie
Deze dag is bedoeld voor ambitieuze starters en young professionals met maximaal 5 jaar werkervaring. Onze eerste selectie doen we op basis van de volgende gegevens:

  • Curriculum Vitae
  • Motivatiebrief
  • Cijferlijsten (middelbare school t/m universiteit)

Wanneer je door de CV screening bent, nodigen we je uit voor een online assessment. Dit assessment bestaat uit een intelligentiegedeelte en een persoonlijkheidsvragenlijst. Afhankelijk van de scores op je online assessment, word je wel of niet uitgenodigd voor de selectiedag. De selectiedag bestaat uit een aantal sollicitatierondes:

Ronde 1: Een persoonlijk interview met een recruiter en een consultant en twee individuele case gesprekken met een consultant
Ronde 2: Case interview in groepsverband
Ronde 3: Interviewgesprek met een director van de afdeling

Wanneer je alle sollicitatierondes positief hebt doorlopen, ontvang je dezelfde dag een aanbod van Monitor Deloitte!

Meer informatie? Neem contact op met de recruiter Lara Alma op telefoonnummer +31882887670.

Event informatie

Bedrijf: Deloitte

Datum: 01 juli 2016

Inschrijven voor: 20 juni 2016

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Starters

Locatie: Rotterdam