Woman in Steam

Bedrijf
Datum
09 juni 2016
Inschrijven voor
08 juni 2016
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studentes
Locatie
Rotterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Ben jij een student of professional in de vakgebieden wetenschap, technologie, bouwkunde, kunst en wiskunde (STEAM)? Kom dan op donderdag 9 juni naar "Women in STEAM'. Dit inspirerende event biedt de kans om een waardevol STEAM netwerk op te bouwen en de vele aspecten van STEAM te ervaren.

Programma
Tijdens onze eerste succesvolle editie keken we samen met Pauline van Dongen naar technologie en mode. Voor deze editie slaan we een andere richting in, namelijk met spreekster Ylva Poelman. Ylva is een specialiste in bionica en is ook hoogleraar op dit gebied. Bionica is een praktische methode die biologische oplossingen gebruikt voor onconventionele ideeën en duurzame innovatie.

Naast een key-note van Ylva Poelman zullen twee studenten van de TU Delft kort uitleg geven over hun deelname aan het Nuon Solar Team. Ook is er een kans om te bouwen aan een netwerk met dames met een STEAM achtergrond uit allerlei vakgebieden door middel van onze ‘Trigger Questions’. Dit evenement wordt gehouden op de 44ste verdieping van de Maastoren in Rotterdam, een locatie met een prachtig uitzicht! De ochtend zal afgesloten worden met een informele lunch.

Interesse?
Benieuwd naar de kansen die er zijn voor STEAM-profielen of studentes met een interesse in technologie of wetenschap? Schrijf je dan in.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Louise van Hoof of Iris Rigter.

Louise van Hoof
Head of Deloitte BRISQ
+31655853829
LvanHoof@deloitte.nl

Iris Rigter
Communication advisor Risk Services
+31 88 288 31 56
IRigter@deloitte.nl

Locatie & praktische info

  • Ontvangst: inloop van 08.30 - 09.00
  • Verwachte eindtijd: 14.30 uur
  • Locatie: Maastoren Kantoor Rotterdam, Wilhelminakade 1, 3072 AP Rotterdam

Event informatie

Bedrijf: Deloitte

Datum: 09 juni 2016

Inschrijven voor: 08 juni 2016

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studentes

Locatie: Rotterdam