BDO Finance Circle

Bedrijf
BDO
Datum
22 november 2016
Inschrijven voor
21 november 2016
Type event
Workshop
Doelgroep
Professionals
Locatie
Alkmaar
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Een nieuwe reeks bijeenkomsten van de BDO Finance Circle (voorheen: CFO/Controllers Circle) 2016.
Bent u er ook bij?

Wilt u in een ongedwongen sfeer kennis opdoen en in contact komen met vak- en branchegenoten? Dan nodigen wij u graag uit om deel te nemen aan de bijeenkomsten van de BDO Finance Circle. Deskundige sprekers brengen u op de hoogte van huidige ontwikkelingen binnen uw vakgebied en delen ervaringen uit de praktijk. Daarnaast is er volop gelegenheid om te netwerken. Wij bieden u een programma waarin leren en inspireren centraal staan.

Alle bijeenkomsten starten met de ontvangst vanaf 16.00 uur. Het programma begint om 16.30 uur. Na afloop, om circa 18.30 uur, nodigen wij u uit voor een borrel en buffet.

We hebben een aantal zeer inspirende sprekers voor u uitgenodigd.

24 mei - Tom Coronel - 'Verleg je grenzen'
Op 24 mei vertelt Tom Coronel over het verleggen van je grenzen. Met zijn boeiende verhaal snijdt hij o.a. thema’s aan over: het bereiken van de top op ondernemersgebied en op sportief vlak, de overeenkomsten tussen ondernemer zijn en racen binnen een team, risico’s inschatten op het circuit en op de zaak, anticiperen op onverwachte situaties, de taakverdeling binnen een team, leiderschap & doorzettingsvermogen, grenzen verleggen en extremen opzoeken, zowel zakelijk als privé. 

In 2016 zal Tom een van de eerste passagiers zijn van de ruimtevlucht met de Xcor Aerospace. Kortom een presentatie volop inspiratie en motivatie.

20 september - Jeroen Smit - 'De controller in de 21e eeuw?'
Op 20 september geeft Jeroen Smit antwoord op de vraag 'De controller in de 21e eeuw?'. Moreel leiderschap. We hebben er de mond van vol, en geen dag gaat voorbij of we lezen erover. Leiders liggen onder een vergrootglas en onder vuur. Van CEO’s tot politici, bankiers tot burgemeesters, velen worstelen met hun rol in een snel veranderende tijd met nieuwe uitdagingen. Ondertussen zitten we gevangen in systemen die draaien om weten en winnen. We geloven dat het niet anders kan en zijn bang om te verliezen. En dus gaan we door volwassene te spelen, door steeds te willen bewijzen echt de slimste te zijn. Veel leiders snakken er stiekem naar hun kompas bij te laten stellen. Wie durft toe te geven niet alle antwoorden te hebben? En wie durft daar nu eens niet de gebruikelijke adviseurs voor in te schakelen? Maar te luisteren naar de generatie die straks verder moet met wat leiders nu bedenken?

En welke impact heeft de onontkoombaarheid van ontwrichtende vernieuwing op de de rol van de controller? Bestaande bedrijfsmodellen vallen om en er ontstaan nieuwe modellen. Hoe gaat u hier als controller mee om?

22 november - Prof. Henk Langendijk RA - verslaggevingsactualiteiten
Op 22 november informeert Prof. Henk Langendijk RA u over verslaggevingsactualiteiten. Omdat wet- en regelgeving voortdurend in beweging zijn is het belangrijk dat u goed geïnformeerd bent over de laatste stand van zaken met betrekking tot verslaggeving. Tijdens deze sessie worden aan de hand van diverse voorbeelden de laatste wetswijzigingen behandeld en is er voldoende ruimte om in te gaan op uw praktijk van alledag.

PE-punten
U ontvangt per bijeenkomst 2 PE-punten.

Kosten
Voor deelname aan deze 3 bijeenkomsten vragen wij een bijdrage van € 200,- excl. BTW.

Event informatie

Bedrijf: BDO

Datum: 22 november 2016

Inschrijven voor: 21 november 2016

Type event: Workshop

Doelgroep: Professionals

Locatie: Alkmaar