IT Risk Advisory In-house day

Bedrijf
Datum
11 mei 2016
Inschrijven voor
03 mei 2016
Type event
Inhousedag
Doelgroep
HBO/WO-student
Locatie
Amsterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Heb je altijd al willen weten hoe het is om Consultancy met Cyber en IT Risk Management te combineren? Kom naar de IT Risk Advisory inhouse- en selectiedag.
Wil jij weten hoe het is om Nederlands grootste bedrijven te ondersteunen bij het beveiligen van hun kritieke informatie en bedrijfsprocessen als consultant bij Deloitte? Ben jij benieuwd hoe bedrijven omgaan met IT risico's en wil jij het management adviseren over de verbeterpunten? Ervaar zelf hoe dit voelt op de inhouse- en selectiedag van Deloitte Risk Services! Risicomanagement en informatiebeveiliging saai? Echt niet! Cyber dreigingen en aanvallen op bedrijven zijn aan de orde van de dag. Doordat IT een steeds belangrijkere rol speelt ontstaat bij onze klanten meer behoefte aan zekerheid over de beheersing van IT. Onze klanten vertrouwen op ons bij het beschermen van hun meest waardevolle informatie. Risicomanagement en Informatiebeveiliging zijn daarom één van de snelst groeiende en meest uitdagende velden om in te werken.

Ons team is ambitieus, jong en bestaat uit ~175 professionals met zowel passie voor technologie, informatie- en risicomanagement als advisering. Snap jij hoe je mensen, processen en technologie met elkaar verbindt? Kun jij aan CEO’s uitleggen welke impact de geïdentificeerde risico’s hebben en welke (security-)investering voorrang heeft? En kan jij bedrijven adviseren om een waterdicht beveiligingsplan op te stellen dat hackers buiten de deur zal houden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Programma
Het programma begint op 11 mei om 9:00 ’s ochtends en zal tot 22:00 duren. Gedurende deze dag maak je kennis met het werk dat je als consultant IT Risk Advisory doet, neem je deel aan je een uitdagende business case zodat jij kunt ervaren hoe het is om als consultant te werken en heb je tijdens het avondprogramma alle gelegenheid kennis te maken met professionals uit het team in een informele setting. Deelname aan het programma is tevens je eerste sollicitatiegesprek voor een carrière als consultant. Voor een heerlijke lunch en diner zal worden gezorgd. 

Aanmelden
Ben je afgestudeerd of een HBO/WO-student in de laatste fase van je Bachelor en/of Master opleiding Technische Bedrijfskunde, Technische Bedrijfswetenschappen, (Bestuurlijke) Informatica, Informatiekunde, Business & ICT of Bedrijfskunde met een sterke affiniteit met IT? Mooi, daar houden wij van! Ervaar de inhousedag bij Deloitte en ervaar of een carrière als Consultant Cyber of Consultant IT Risk bij jou past. 

Deel je CV en korte motivatie door je aan te melden via de link. Voor aanvullende vragen kan je contact opnemen met Liselotte Mulder (lmulder@Deloitte.nl).

Onze IT Risk Advisory inhousedag vindt plaats op 11 mei 2016. Aanmelden kan t/m 3 mei. Op 4 mei hoor je definitief of je bent geselecteerd!

Liselotte Mulder (Recruiter) & Nick Smaling

Event informatie

Bedrijf: Deloitte

Datum: 11 mei 2016

Inschrijven voor: 03 mei 2016

Type event: Inhousedag

Doelgroep: HBO/WO-student

Locatie: Amsterdam