Fit for the finish

Bedrijf
EY
Datum
19 mei 2016
Inschrijven voor
18 mei 2016
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Scriptiestudent
Locatie
Rotterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden
Wil jij je studie knallend afsluiten en kun je wel wat extra input voor je scriptie gebruiken? Tijdens de scriptiemeeting van EY werpen onze eigen experts een frisse blik op jouw scriptie en voorzien ze je van inhoudelijke feedback. Op basis van je scriptieonderwerp word je ingedeeld bij een professional die jouw vragen maar al te graag beantwoord en die je tips geeft over punten die voor jou misschien nog onbekend terrein zijn. Grijp hierbij ook de kans om samen met andere studenten die een soortgelijk scriptieonderwerp hebben gekozen te brainstormen en hierdoor nieuwe inzichten te verkrijgen.
 
De dag wordt afgesloten met een borrel, waar je onder het genot van een hapje en een drankje de nieuwe ideeën voor je scriptie nog even kan laten bezinken. Hierbij is ook de gelegenheid om je netwerk te verbreden en kennis te maken met onze medewerkers. Zij kunnen je alles vertellen over hoe het is om te werken bij EY. 
 
Wat: Scriptiemeeting & Borrel
Waar: Rotterdam, Boompjes 258
Wanneer: Donderdag 19 mei van 13.30 – 17.00 (Met aansluitend de borrel)
 
Ben jij momenteel je WO scriptie aan het schrijven voor je master op het gebied van accountancy en heb je nog een aantal onbeantwoorde vragen? Schrijf je dan nu in voor de scriptiemeeting van EY op 19 mei a.s. en geef bij aanmelding je scriptieonderwerp door samen met je inhoudelijke vraag/vragen. Vergeet hierbij niet om ook je CV en motivatie toe te voegen. Je kunt je tot uiterlijk 16 mei aanmelden.

Ben je al (bijna) klaar met je scriptie, maar wil je wel kennis maken met EY? Dan ben je natuurlijk van harte welkom om aan te sluiten bij de borrel. Inschrijven hiervoor kan ook via menno.weerens@nl.ey.com met als onderwerp ‘Fit for the finish’. Je kunt hier ook terecht voor vragen over het evenement.

Event informatie

Bedrijf: EY

Datum: 19 mei 2016

Inschrijven voor: 18 mei 2016

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Scriptiestudent

Locatie: Rotterdam