EY Business Game

Bedrijf
EY
Datum
13 mei 2016
Inschrijven voor
09 mei 2016
Type event
Inhousedag
Doelgroep
3e jaars Bachelor studenten
Locatie
Rotterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Achter het strakke logo en de glazen gevels werken mensen van vlees en bloed, die qua achtergrond, karakter en talent heel verschillend zijn.

Bij EY koesteren we die verschillen. Omdat we geloven dat teams waarin professionals elkaar aanvullen en nauw samenwerken de beste oplossingen bedenken voor de business van onze klanten. En bovendien een bijdrage leveren aan een beter werkende wereld.

Op de EY Business Game kun je ze ontmoeten en aan den lijve ondervinden hoe leuk het is om met zoveel verschillende mensen samen te werken. Je krijgt een goede indruk hoe het er binnen onze internationale organisatie aan toegaat en je maakt kennis met de verschillende afdelingen van EY.

Ook ga je aan de slag met een real-life case. En we geven je inzicht in ons gevarieerde klantenpakket: van financiële instellingen en internationale profit organisaties tot publieke instellingen.

Ben jij 3e jaars Bachelor student en geïnteresseerd in accountancy? Schrijf je dan nu in.

De EY Business Game vindt plaats op 13 mei en wordt gehouden op het kantoor van EY in Rotterdam. Het programma duurt van 14.00 tot 18.00 uur, waarna we de dag afsluiten met een gezellige borrel.

Inschrijven kan tot 9 mei via deze link.

Event informatie

Bedrijf: EY

Datum: 13 mei 2016

Inschrijven voor: 09 mei 2016

Type event: Inhousedag

Doelgroep: 3e jaars Bachelor studenten

Locatie: Rotterdam