FAIT selectiedag

Bedrijf
EY
Datum
29 april 2016
Inschrijven voor
24 april 2016
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten / Starters
Locatie
Rotterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Achter het strakke logo en de glazen gevels werken mensen van vlees en bloed, die qua achtergrond, karakter en talent heel verschillend zijn. Bij EY koesteren we die verschillen. Omdat we geloven dat teams waarin professionals elkaar aanvullen en nauw samenwerken de beste oplossingen bedenken voor de business van onze klanten. En bovendien een bijdrage leveren aan een beter werkende wereld.

Tijdens de EY FAIT (Financial Audit IT) selectiedag kun je ze ontmoeten en aan den lijve ondervinden hoe leuk het is om met zoveel verschillende mensen samen te werken.

Je krijgt een hele goede indruk hoe het er binnen onze internationale organisatie aan toegaat en je maakt kennis met EY FAIT. Na verschillende selectierondes maak je aan het einde van deze dag kans op een starterscontract bij een van onze kantoren  in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven of Zwolle.

EY FAIT is een gespecialiseerde groep binnen EY Advisory die werkt op het snijvlak van Bedrijfskunde en ICT. We zijn één van de belangrijkste spelers in de markt als het gaat om IT-audit gericht op betrouwbaarheid, beveiliging en effectiviteit van informatiesystemen en processen. Dit is zowel in het kader van de jaarrekening controle als daarbuiten.

Door de voortdurende ontwikkeling van de informatietechnologie is ook het vakgebied van IT Audit steeds in ontwikkeling. We leiden daarom onze medewerkers breed op en waar nodig met een focus op een aantal specialistische gebieden ERP, Data Analyse en technische information security.

Heb jij een HBO of WO achtergrond, variërend van (bedrijfskundige) informatica en informatiekunde tot (technische) bedrijfskunde of accountancy? Of ben je (bijna) afgestudeerd en heb je al een paar jaar werkervaring binnen IT of consultancy? Schrijf je dan nu in.

De selectiedag vindt plaats op 29 april a.s. en wordt gehouden in ons EY kantoor Rotterdam. Het programma duurt van 10.30 uur tot 18.00 uur, waarna we de dag afsluiten met een gezellige borrel. Inschrijven kan tot 24 april 2016.

Event informatie

Bedrijf: EY

Datum: 29 april 2016

Inschrijven voor: 24 april 2016

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten / Starters

Locatie: Rotterdam