Women to the Top

Bedrijf
Datum
08 april 2016
Inschrijven voor
30 maart 2016
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Locatie
Amsterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Lift jouw carrière naar het hoogste niveau

Amsterdam, 8 april 2016
Heb jij (bijna) een universitaire master op zak én wil je op een informele manier kennismaken met topvrouwen van Deloitte? Kom dan op vrijdag 8 april naar onze Consulting Inhousedag “Women to the Top”. Tijdens dit inspirerende event kun je ervaren hoe het is om als vrouw bij Deloitte Consulting te werken en nemen wij je voor een dag mee in het leven van de Deloitte Consultant.

De inhousedag staat in het teken van het liften van je carrière. Hoe ontwikkel jij je van goede student tot professional aan de top? En hoe ziet het leven eruit als vrouwelijke professional in de Consultancy? Wij delen graag met jou hoe wij dat bij Deloitte ervaren.

De dag zal bestaan uit verschillende uitdagingen. Aan de hand van een realistische case die jij met een groep medestudenten aangaat, ga je met jouw groep voor het beste resultaat om zo boven de concurrentie uit te stijgen. De case waaraan je zult werken geeft jou inzicht in typische werkzaamheden van een Consultant en de verschillende afdelingen die Deloitte Consulting heeft: Strategy & Operations, Human Capital en Technology. Daarnaast lopen er genoeg Deloitte Consultants rond die graag jouw vragen beantwoorden.

Wie kan zich aanmelden?
Ben jij een ambitieuze wo-student in de laatste fase van je bachelor of master, heb je interesse in het vak Consultancy, en wil je ervaren hoe het is om aan de top te werken? Laat deze unieke kans dan niet aan je voorbijgaan en meld je uiterlijk 30 maart 2016 aan voor de Women to the top inhousedag.

Meer informatie?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Lara Alma (Tel/Direct: +31 (0)88 288 7670 of Mail: lalma@deloitte.nl)

Event informatie

Bedrijf: Deloitte

Datum: 08 april 2016

Inschrijven voor: 30 maart 2016

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten

Locatie: Amsterdam