The Bid 2016

Bedrijf
Datum
25 mei 2016
Inschrijven voor
02 mei 2016
Type event
Business Course
Doelgroep
Topstudenten
Locatie
Amsterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Het combineren van ondernemerschap en strategie, dat is waar Roland Berger voor staat. Tijdens de Business Course ‘The Bid’ ervaar jij hoe wij werken. In samenwerking met VDL Nedcar geven wij je een inkijk in een van de spannendste en meest uitdagende onderhandelingstrajecten van de afgelopen jaren. Ontwikkel een heldere strategie, vertaal dit in een overtuigend bod, onderhandel een resultaat en haal de deal binnen!

‘The Bid’ is het ideale evenement om diepgaand kennis te maken met het vak van strategie consulting en de werkwijze van Roland Berger. En dat allemaal in een prachtige omgeving, waar het project echt heeft plaatsgevonden.

Wie? 'The Bid' is gericht op WO studenten in de laatste fase van hun studie (maximaal 2 jaar voor afstuderen).

Wanneer? 'The Bid' zal plaatsvinden van woensdagochtend 25 mei tot en met zaterdagochtend 28 mei 2016.

Waar? We gaan van start op het kantoor van Roland Berger in het World Trade Center te Amsterdam, waarna we ons verplaatsen naar een Kasteel nabij Heerlen.

Geïnteresseerd? Schrijf je dan hier in vóór maandag 2 mei. Bij inschrijving vragen wij je zowel je cv, motivatiebrief als je cijferlijsten (van middelbare school en universiteit) mee te sturen. Je ontvangt vanaf 4 mei bericht of je uitgenodigd wordt voor de selectiegesprekken op 11 en 12 mei. Houd deze data dus alvast vrij in je agenda.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je terecht bij Annelies den Boer, via telefoonnummer 020-7960 677 of per e-mail naar annelies.denboer@rolandberger.com

Event informatie

Bedrijf: Roland Berger

Datum: 25 mei 2016

Inschrijven voor: 02 mei 2016

Type event: Business Course

Doelgroep: Topstudenten

Locatie: Amsterdam