Landelijke Inhousedag Assurance

Bedrijf
EY
Datum
23 april 2016
Inschrijven voor
07 april 2016
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Locatie
Amsterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Achter het strakke logo en de glazen gevels werken mensen van vlees en bloed, die qua achtergrond, karakter en talent heel verschillend zijn. Bij EY koesteren we die verschillen. Omdat we geloven dat teams waarin professionals elkaar aanvullen en nauw samenwerken de beste oplossingen bedenken voor de business van onze klanten. En bovendien een bijdrage leveren aan een beter werkende wereld.

Op de landelijke EY Assurance Inhousedag kun je ze ontmoeten en aan den lijve ondervinden hoe leuk het is om met zoveel verschillende mensen samen te werken. Je krijgt een hele goede indruk hoe het er binnen onze internationale organisatie aan toegaat en je maakt kennis met de verschillende afdelingen van EY Assurance:  Audit Services, Fraud Investigation & Dispute Services en Financial Accounting & Advisory Services. En we geven je inzicht in ons gevarieerde klantenpakket: van financiële instellingen en internationale profit organisaties tot publieke instellingen.

Ben je een WO 2e, 3e en 4e jaarstudent accountancy, bachelor bedrijfseconomie bachelor of een vergelijkbare studie met interesse in accountancy? Schrijf je dan nu in. De Inhousedag vindt plaats op 13 april a.s. en wordt gehouden in ons EY kantoor Amsterdam. Het programma duurt van 10.30 uur tot 18.00 uur, waarna we de dag afsluiten met een gezellige borrel. Inschrijven kan tot 7 april 2016. Meer weten: ey.nl/assuranceinhousedag.

Event informatie

Bedrijf: EY

Datum: 23 april 2016

Inschrijven voor: 07 april 2016

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten

Locatie: Amsterdam