Accenture Business Course 2016

Bedrijf
Datum
22 april 2016
Inschrijven voor
01 maart 2016
Type event
Business Course
Doelgroep
Studenten
Locatie
Amsterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Facebook, AirBnb, Uber, ze zijn niet meer weg te slaan uit onze maatschappij en bezorgen vele CEO's hoofdpijn: uit welke onverwachte hoek komt de volgende disruptor? En hoe kan het bedrijf zich hier op voorbereiden?

Digital is hier om te blijven en is een essentieel deel van onze samenleving geworden. Dates vind je niet meer in de kroeg, maar swipe je binnen via Tinder. Cash geld is binnenkort geschiedenis. Colleges volg je binnenkort met je VR bril live vanuit je warme bed.

Dus wij zeggen: Aap.. Noot.. Digital! Welke kansen biedt Digital in het bedrijfsleven en hoe zorg je dat je deze kansen kunt grijpen? Allemaal vragen waar Accenture haar klanten dagelijks over adviseert.

Wat kun je verwachten?
Gedurende twee dagen leer je de Accenture bedrijfscultuur, de mensen en het type werk kennen. Je wordt uitgedaagd op topics zoals leiderschapskwaliteiten, communicatiestijl en problem solving skills. Naast inhoudelijke skills staat ook persoonlijke groei centraal. Door middel van personal coaching en trainingen krijg je persoonlijke feedback die je kan meenemen in je verdere carrière.

Op dag één beginnen we aan de 'Innovation Journey' in ons geheel gerenoveerde hoofdkantoor aan de Zuidas. Je zult werken aan een real life case, waarbij je je bezighoudt met hedendaagse trends. Je begint met een innovatief business model, waarna je dit model ook daadwerkelijk zult uitwerken volgens de Accenture way of working. We sluiten de dag af met onze wekelijkse vrijdagmiddagborrel op het dakterras. 's Avonds dineren, borrelen en overnachten we op een hippe externe locatie. Op dag twee zetten we de journey voort op een centrale, externe locatie in de stad.

Het worden twee intensieve en inspirende dagen waar je veel over Accenture, maar ook over jezelf zult leren.

Are you ready to shape your future with the Accenture Innovation Journey?
Meld je dan aan! Inschrijven kan tot 1 maart door je CV te sturen naar recruiting.nl@accenture.com o.v.v. "Aanmelding Accenture Business Course".

De Accenture Business Course is voor studenten die in de laatste fase van hun Master zitten en vloeiend Nederlands spreken.

Event informatie

Bedrijf: Accenture

Datum: 22 april 2016

Inschrijven voor: 01 maart 2016

Type event: Business Course

Doelgroep: Studenten

Locatie: Amsterdam