Meet Accenture Digital Inhousedag

Bedrijf
Datum
18 februari 2016
Inschrijven voor
12 februari 2016
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Locatie
Amsterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Ervaar zelf hoe het is om als consultant bij Accenture Digital te werken tijdens de Meet Accenture Digital Inhousedag op donderdag 18 februari aanstaande!

Als Digital Consultant bij Accenture werk je in het hart van de digitale transformatie. Je houdt je bezig met marketing- en innovatiestrategiewerkzaamheden voor de grootste bedrijven ter wereld. Je weet alles over mobiele ontwikkelingen als beacons, virtual reality, wearables en het internet of things, en hebt nadrukkelijke affiniteit met digital management consulting, data analytics of service design.

We nodigen je uit op ons kantoor aan de Zuidas in Amsterdam. Gedurende deze dag werk je samen met andere studenten aan een uitdagende real life digital consultancy case. Je wordt daarin begeleid door Digital consultants met verschillende specialismen. Daarnaast nemen we je in een interactieve presentatie mee door de verschillende stage- en carrièremogelijkheden binnen Accenture Digital. Tijdens Q&A sessies met consultants en Accenture Leadership krijg je bovendien de kans om hen al je vragen te stellen. We sluiten de dag af met een netwerkborrel in onze bar met uitzicht over de stad.

Kortom: de Meet Accenture Digital Inhousedag is de ideale manier om in één dag onze Digital praktijk en vooral onze mensen persoonlijk te leren kennen!

Interesse?
Studeer je aan een universiteit in bedrijfskundige, economische, technische of IT richting en wil je graag ontdekken of een carrière in Digital consulting bij Accenture iets voor jou is?

Stuur je CV o.v.v. ‘Meet Accenture Digital Inhousedag’ uiterlijk 12 februari naar jobs.nl@accenture.com.
Je hoort 15 februari of je wordt uitgenodigd.

Event informatie

Bedrijf: Accenture

Datum: 18 februari 2016

Inschrijven voor: 12 februari 2016

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten

Locatie: Amsterdam