Rondje van BDO

Bedrijf
BDO
Datum
18 januari 2016
Inschrijven voor
17 januari 2016
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Locatie
Beemster
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Tijdens dit ‘Rondje van BDO’ praten wij u in de inspirerende omgeving van Fort Resort Beemster graag in korte tijd bij over belangrijke actuele ontwikkelingen, zodat u uw kostbare tijd en energie kunt besteden aan uw bedrijf. U bent van harte welkom.

Joost Koopman zal met u de fiscale behandeling van horecagerelateerde vergoedingen en verstrekkingen onder de werkkostenregeling bespreken. Zoals:

  • Zijn drankjes op de werkplek na werktijd onbelast?
  • Hoe zit het met maaltijden op de werkplek buiten de reguliere werktijden?
  • Hoe worden personeelsfeesten die op de werkplek worden gehouden fiscaal behandeld?

Naast de werkkostenregeling wordt kort aandacht besteed aan de hoge en lage sector-premie in de horecabranche. Arbeidsjurist Lorenz Bloem bespreekt vervolgens met u de laatste juridische ontwikkelingen rondom pay-rolling in de horeca. Denkt u erover na om het werkgeverschap uit te besteden aan een payroll-onderneming? Zorg er dan voor dat u goed op de hoogte bent van de risico’s. Daarnaast bespreekt hij delaatste ontwikkelingen op het gebied van de Wet werk en zekerheid. Wat zijn de eerste ervaringen en wat kunnen we leren van de eerste jurisprudentie onder het nieuwe recht?

Frank Bart van Fort Resort Beemster geeft u tot slot een spreekwoordelijk ‘kijkje in de keuken’. Frank vertelt op enthousiaste wijze hoe hij al zijn kennis, creativiteit en passie gestoken heeft in het ver- en ombouwen van het stellingfort tot het huidige resort en de keuzes die hij in dat proces heeft gemaakt. En met succes, afgelopen oktober won Fort Resort Beemster maar liefst twee NHN Business Awards.

Graag tot ziens op 18 januari 2016!

Event informatie

Bedrijf: BDO

Datum: 18 januari 2016

Inschrijven voor: 17 januari 2016

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals

Locatie: Beemster