Workshop Risico's en kansen rond flexarbeid

Bedrijf
BDO
Datum
10 maart 2016
Inschrijven voor
09 maart 2016
Type event
Workshop
Doelgroep
Professionals
Locatie
Alkmaar
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Voorkom naheffingen en aansprakelijkstellingen bij werken met derden. Bezoek de nieuwe workshops “Risico’s en kansen rond flexarbeid”.
Werken met “derden” (andere dan eigen werknemers) heeft natuurlijk voordelen, maar er kleven ook risico’s aan. Zo kunt u al sinds jaar en dag aansprakelijk gesteld worden voor de loonbelasting- en premieschulden van de uitlener of uitvoerder van het werk. Of kan de Belastingdienst naheffingen opleggen als die derde toch een werknemer (b)lijkt te zijn. En er kan een boete worden opgelegd als het om vreemdelingen gaat die hier niet mogen werken.

Met de invoering van de Wet aanpak schijnconstructies (WAS) en het afschaffen van de Verklaring arbeidsrelatie (VAR) zijn die risico’s alleen maar toegenomen. In onze nieuwe workshop leren wij u hoe u die risico’s kunt beperken of zelfs kunt voorkomen.

In deze ééndaagse workshop leggen wij niet alleen de regels uit, maar geven u ook praktische handvaten om procedures op te stellen zodat u een bezoek van de verschillende overheidsinstanties die de regels handhaven met een gerust gevoel tegemoet kunt zien. Compleet met een uitgebreide documentatieset.

De workshops vinden op diverse data en locaties in het land plaats. Onder het tabblad Locaties kunt u lezen waar en wanneer wij bij u in de omgeving een workshop organiseren.
Meer inhoudelijke informatie treft u aan onder het tabblad Programma.

Liever een in-house workshop?
Wij verzorgen ook totaal op maat gemaakte workshops voor uw organisatie waar en wanneer het u schikt. Zodat alle afdelingen en personen een goed beeld hebben van de fiscale aandachtspunten zodra flexibele krachten worden ingeschakeld. Ook kunt u samen met bijvoorbeeld de andere bedrijven binnen uw kantorencomplex of bedrijventerrein een beroep op ons doen. Neem contact met ons op om te praten over de mogelijkheden.

Kosten
De kosten voor deelname aan de workshop bedragen €375. Tweede en volgende deelnemers betalen €195. Indien u eerder aan een van onze workshops heeft deelgenomen, ontvangt u een korting op het totaalbedrag:

  • Deelnemers aan de Actualiteitendag Loon- & Premieheffing betalen €325.
  • Deelnemers aan de eerder georganiseerde workshops rond flexarbeid krijgen een extra korting en betalen slechts €275.
    Alle bedragen zijn exclusief BTW.

Event informatie

Bedrijf: BDO

Datum: 10 maart 2016

Inschrijven voor: 09 maart 2016

Type event: Workshop

Doelgroep: Professionals

Locatie: Alkmaar