Workshop Werkkostenregeling 2016

Bedrijf
BDO
Datum
25 februari 2016
Inschrijven voor
24 februari 2016
Type event
Workshop
Doelgroep
Professionals
Locatie
Rotterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Wilt u alles weten over de werkkostenregeling en alle ontwikkelingen volgen?
Per 2016 starten wij weer met totaal vernieuwde workshops rondom het thema 'werkkostenregeling'. Hoewel de werkkostenregeling vanaf 1 januari 2015 verplicht is, leven er nog veel onduidelijkheden bij werkgevers. Ook ontbreekt bij een aantal werkgevers voldoende kennis om niet in de knel te komen met de werkkostenregeling of er juist optimaal van te profiteren.

Beschikt u al over de nodige kennis op het gebied van de werkkostenregeling, maar heeft u behoefte aan een verdiepingsslag? Dat is wat onze workshops werkkostenregeling u kunnen bieden. 
Maar ook als u nog redelijk blanco tegenover de werkkostenregeling staat, dan kunt u de workshop moeiteloos volgen en daarna echt aan de slag.

Tijdens de workshops gaan wij in op de systematiek van de werkkostenregeling, de valkuilen, maar ook de mogelijkheden die de werkkostenregeling biedt.

Onder het tabblad Programma kunt u alles lezen over de inhoud van de workshop en de vele extra’s die wij bieden zoals de uitgebreide documentatieset en de mogelijkheid ook achteraf vragen te stellen.
De workshops vinden op diverse data en locaties in het land plaats.

Onder het tabblad Locaties kunt u lezen waar en wanneer wij bij u in de omgeving een workshop organiseren.

Liever een in-house workshop?
Wij verzorgen ook totaal op maat gemaakte workshops voor uw organisatie, waar en wanneer het u schikt. Zodat alle afdelingen en personen een goed beeld hebben van de gevolgen van de werkkostenregeling, van Financiën tot P&O en van de salarisadministrateur tot het OR-lid. Ook kunt u samen met bijvoorbeeld de andere bedrijven binnen uw kantorencomplex of bedrijventerrein een beroep op ons doen. Neem contact met ons op om te praten over de mogelijkheden.

Kosten
De kosten voor deelname aan de workshop bedragen €375. Tweede en volgende deelnemers betalen €195. Indien u eerder aan een van onze workshops heeft deelgenomen, ontvangt u een korting op het totaalbedrag:

  • Deelnemers aan de Actualiteitendag Loon- & Premieheffing betalen €325.
  • Deelnemers aan de eerder georganiseerde workshops rond de werkkostenregeling krijgen een extra korting en betalen slechts €275.
    Alle bedragen zijn exclusief BTW.

Het Werkpakket werkkostenregeling is ook afzonderlijk te bestellen. In dat geval kost het €195.
Deelnemers aan de workshops uit 2010/2011/2012/2013/2014 en 2015 betalen voor dit nieuwe vervolgpakket €145.

Event informatie

Bedrijf: BDO

Datum: 25 februari 2016

Inschrijven voor: 24 februari 2016

Type event: Workshop

Doelgroep: Professionals

Locatie: Rotterdam