Seminar Exit2020!

Bedrijf
BDO
Datum
26 januari 2016
Inschrijven voor
25 januari 2016
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Locatie
Hoensbroek
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Er wordt een verkoopgolf verwacht bij de ruim 70.000 MKB bedrijven in Nederland. Cijfers geven aan dat maar liefst 21% van de MKB-ondernemers in de leeftijdscategorie 55-65 jaar zit. Een groot deel van deze ondernemers (72%) denkt na over bedrijfsopvolging of verkoop. Een aanzienlijk deel van deze ondernemers (30%) willen binnen nu en vijf jaar hun onderneming ten gelde maken en met pensioen gaan. Daarnaast overwegen veel aspirant-ondernemers het instappen door bijvoorbeeld een MBI.

Ondernemers zijn niet altijd op de hoogte van de (on-)mogelijkheden die met de (ver-)koop van een onderneming gepaard gaan. Ze zitten met vragen over bedrijfsopvolging, (ver-) koopmogelijkheden, waardering, het verloop van het verkoopproces, etc. Alles valt of staat dan ook bij een goede voorbereiding en de keuze van de juiste partners om het verkoopproces te begeleiden.

Naar de verkoop van een onderneming werk je toe. Zaken als bijvoorbeeld track-record, het verloop van de winstgevendheid, positionering en de afhankelijkheid van de DGA  spelen een grote rol.

BDO Corporate Finance, Amigo Creative Concepts en WijLimburg hebben het initiatief genomen om een seminar te organiseren om de ondernemer, actief in het Limburgse MKB, bij te praten over alle aspecten die te maken hebben met de potentiele (ver-)koop van hun onderneming.

Sprekers
De bedrijven/sprekers zijn professionals uit Limburg en daarbuiten die vanuit diverse disciplines het verkoopproces belichten (workshops). Bovendien komen er twee ervaringsdeskundigen aan het woord. Eén Limburgse ondernemer die in het recente verleden zijn bedrijf verkocht heeft en zijn ervaringen wil delen en een andere ondernemer die gekocht heeft (MBI).

Aanmelden & kosten
Wilt u deelnemen aan dit seminar? Meld u zich dan nu aan. De kosten van dit seminar bedragen €75,- excl. BTW. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, deelname vindt plaats op volgorde van inschrijving. U ontvangt van ons een bewijs van deelname.

Event informatie

Bedrijf: BDO

Datum: 26 januari 2016

Inschrijven voor: 25 januari 2016

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals

Locatie: Hoensbroek