Meet Accenture Consulting Inhousedag - Products

Bedrijf
Datum
21 januari 2016
Inschrijven voor
21 januari 2016
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Locatie
Amsterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Ervaar hoe het is om als consultant bij Accenture te werken tijdens de Meet Accenture Consulting Inhousedag voor industriegroep Products op donderdag 21 januari!

Tijdens de Products Inhousedag werk je samen met andere studenten op ons kantoor aan de Zuidas in Amsterdam aan een uitdagende real life consultancy case. Je wordt daarin begeleid door consultants met verschillende expertises. Daarnaast nemen we je in een interactieve presentatie mee door de verschillende stage- en carrièremogelijkheden binnen industriegroep Products. Tijdens Q&A sessies met consultants en Accenture Leadership krijg je bovendien de kans om hen al je vragen te stellen over ons bedrijf, een carrière bij Accenture en de uitdagende projecten die we doen. We sluiten de dag af met een netwerkborrel in onze bar met uitzicht over de stad.

Kortom, onze Products Consulting Inhousedag is de ideale manier om in één dag de consultingwereld, het werk dat we doen, onze bedrijfscultuur en vooral onze mensen persoonlijk te leren kennen!

Interesse?
Ben jij (bijna) afgestudeerd als master in bedrijfskundige, economische, technische of IT richting en wil je graag ontdekken of een carrière in consulting bij Accenture’s Industriegroep Products iets voor jou is?

Stuur je cv en motivatie voor vrijdag 15 januari 2016 naar jobs.nl@accenture.com. Je hoort maandag 18 januari of je wordt uitgenodigd.

Event informatie

Bedrijf: Accenture

Datum: 21 januari 2016

Inschrijven voor: 21 januari 2016

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten

Locatie: Amsterdam