Bèta Inhousedag

Bedrijf
EY
Datum
11 maart 2016
Inschrijven voor
08 maart 2016
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Locatie
Amsterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Achter het strakke logo en de glazen gevels werken mensen van vlees en bloed, die qua achtergrond, karakter en talent heel verschillend  van elkaar zijn. Bij EY koesteren we die verschillen. Wij  geloven namelijk dat teams waarin professionals elkaar aanvullen en nauw samenwerken de beste oplossingen bedenken voor de business van onze klanten. Bovendien leveren zij op die manier een bijdrage aan een beter werkende wereld.

Op de landelijke EY Bèta Inhousedag heb je de mogelijkheid om deze professionals te ontmoeten en aan den lijve ondervinden hoe leuk het is om met zoveel verschillende mensen samen te werken. Je krijgt een goede indruk hoe het er binnen onze internationale organisatie aan toegaat en je maakt kennis met de verschillende afdelingen en professionals van EY. Tot slot geven we je inzicht in ons gevarieerde klantenpakket: van financiële instellingen en internationale profit organisaties tot publieke instellingen.

Studeer jij wiskunde, natuurkunde, scheikunde, econometrie, aerospace engineering, electrical engineering, mechanical engineering of een andere kwantitatieve studie? Ben je 3e jaars bachelor- of masterstudent? Schrijf je dan in. De Inhousedag vindt plaats op 11 maart en wordt gehouden in Amsterdam. Het programma duurt van 9.30 uur tot 17.30 uur, waarna we de dag afsluiten met een gezellige borrel.

Zien we jou ook op deze dag? Inschrijven kan via de website of link. Voor vragen kun je contact opnemen met Iris de Clerck, Recruiter Advisory, via 06-55442172.

Event informatie

Bedrijf: EY

Datum: 11 maart 2016

Inschrijven voor: 08 maart 2016

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten

Locatie: Amsterdam