Verbindend Onderhandelen Mini Masterclass

Bedrijf
P2
Datum
08 september 2016
Inschrijven voor
05 september 2016
Type event
Workshop
Doelgroep
Professionals
Locatie
Rossum - GD
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

De wereld om ons heen verandert in hoog tempo. Als professional sta je midden in een samenleving in transitie die om nieuwe manieren van (samen)werken vraagt. De participatiemaatschappij? Die is er al: publieke stelsels kantelen, de kracht is aan klein, iedereen mag het zeggen. Beweeg mee in deze transitie en werk op een manier die daarbij past. Doe meer ervaring op met Verbindend Onderhandelen tijdens de mini-masterclass.

De overeenkomst is zilver, het opvolgen is goud 

Dit jaar geen gewone 3-daagse, maar een speciale dag voor de alumni van de voorgaande jaren én voor hen die zich alvast warm willen lopen. De mini-masterclass richt zich op de 4e en de 5e stap in het Verbindend Onderhandelen proces: het Componeren van de overeenkomst en het Duurzaam opvolgen. Hoewel de uitkomst van de onderhandeling binnen handbereik is, zorgen deze twee laatste stappen pas echt voor vitale, houdbare en duurzame resultaten. 

We gaan naar buiten!

We brengen een gebiedsbezoek aan een project en praten met de stakeholders over de inzet en de opbrengst van Verbindend Onderhandelen binnen de samenwerking. Hoe is de overeenkomst tot stand gekomen? 

Er speelt genoeg in de wereld om ons heen, waar je je tanden in kunnen zetten. Jij kan dit doen in de casus die we van buiten naar binnen halen: het Energie-akkoord. 

We bieden ruimte om een ‘wicked problem’ in te brengen uit eigen praktijk; een sluimerende impasse of weerbarstige partijen  

in het veld, waar je niet uitkomt en mededeelnemers je wellicht kunnen helpen.

Wij zorgen voor lekker eten en drinken.

Practische informatie:

Docent: Marja van SchieDatum: 8 september 2016 (incl. avondprogramma)
Investering: € 250,- (exclusief btw) 
Meer info: Jerney van der Burgt +31 418 664744

Folder downloaden?

Event informatie

Bedrijf: P2

Datum: 08 september 2016

Inschrijven voor: 05 september 2016

Type event: Workshop

Doelgroep: Professionals

Locatie: Rossum - GD