IT Inhousedag

Bedrijf
EY
Datum
24 februari 2016
Inschrijven voor
20 februari 2016
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Locatie
Amsterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Achter het strakke logo en de glazen gevels werken mensen van vlees en bloed, die qua achtergrond, karakter en talent heel verschillend zijn.

Bij EY koesteren we die verschillen. Omdat we geloven dat teams waarin professionals elkaar aanvullen en nauw samenwerken de beste oplossingen bedenken voor de business van onze klanten. En bovendien een bijdrage leveren aan een beter werkende wereld.

Op de landelijke EY IT Inhousedag kun je ze ontmoeten en aan den lijve ondervinden hoe leuk het is om met zoveel verschillende mensen samen te werken.

Je krijgt een goede indruk hoe het er binnen onze internationale organisatie aan toegaat en je maakt kennis met de verschillende afdelingen en IT professionals van EY Advisory en Assurance. Tot slot geven we inzicht in ons gevarieerde klantenpakket: van financiële instellingen en internationale profit organisaties tot publieke instellingen.

Ben jij 3e jaars bachelor- of masterstudent aan de universiteit of masterstudent aan de technische universiteit?

Studeer jij Business Information Management, (Technische) Informatica, Business Analytics, Computer Science, Information Science, Business Information Technology, Electrical Engineering, (Applied) Mathematics, (Technische) Bedrijfskunde, Data Science, Artificial Intelligence, System Engineering, Cyber Security of een soortelijke studie en heb je affiniteit met IT? Schrijf je dan nu in.

De Inhousedag vindt plaats op 24 februari en wordt gehouden in Amsterdam. Het programma duurt van 10.00 uur tot 17.00 uur, waarna we de dag afsluiten met een gezellige borrel.

Aanmelden kan tot 20 februari. Wees snel het aantal plaatsen is beperkt.

Interesse?
Meld je aan via de link of neem contact op met Isabel Vermeulen, Recruiter Advisory, 06-21252680.

Event informatie

Bedrijf: EY

Datum: 24 februari 2016

Inschrijven voor: 20 februari 2016

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten

Locatie: Amsterdam