Real Estate Inhousedag 2016

Bedrijf
Datum
31 mei 2016
Inschrijven voor
23 mei 2016
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Locatie
Amsterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Pak jij de voorsprong in jouw vastgoedcarrière?
Draai één dag mee als Real Estate consultant!

Ben jij in staat bij complexe vraagstukken door te dringen tot de kern en de klant daarover te adviseren? Kom dan naar Meet Deloitte Real Estate. Hier stap je samen met je team in de wereld van een Deloitte Real Estate consultant. Je gaat aan de slag met een uitdagend vastgoedproject gebaseerd op een real life case. Vraagstukken op het gebied van vastgoedorganisatie- & portefeuillestrategie, gebiedsontwikkeling, vastgoedfinanciering en –waarderingen komen daarbij aan bod. Zet jij je inhoudelijke kennis, team samenwerking, maar ook op je commerciële, strategische, creatieve, analytische en presentatievaardigheden in om deze uitdaging aan te gaan?

Heb je affiniteit met vastgoed en zit je in de laatste fase van je bachelor en/of master WO-studie Bedrijfskunde, (Real Estate) Finance, Economie, (Economische) Geografie, Bouwkunde, Vastgoedkunde of Planologie?

Meld je dan nu aan voor de Deloitte Real Estate Inhousedag via werkenbijdeloitte.nl/realestatedag. Deze Inhousedag vindt plaats op 31 mei 2016 op ons kantoor in Amsterdam. Aanmelden voor Meet Deloitte Real Estate in mei kan t/m 23 mei 2016. 

Eerdere ervaringen
Wil jij weten hoe Niels van der Windt (Real Estate Transactions), Sjors Hoekstra (Real Estate Area Development & Partnerships) en Martin Mentink (Real Estate Consulting) hun functie als Consultant binnen Deloitte Real Estate Advisory ervaren? Lees het in hun blogs!

Meer informatie?
Neem contact op met Florentine Neervoort
T 06-83330054
E fneervoort@deloitte.nl

Event informatie

Bedrijf: Deloitte

Datum: 31 mei 2016

Inschrijven voor: 23 mei 2016

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten

Locatie: Amsterdam