Inhousedag Consultancy: University Challenge

Bedrijf
Datum
19 februari 2016
Inschrijven voor
10 februari 2016
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Locatie
Amsterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Lift jouw carrière naar het hoogste niveau
Waar start jij jouw carrière? Is Consultancy iets voor jou? Op 19 februari nemen wij je voor een dag mee in het leven van de Deloitte Consultant.

University Challenge
De University Challenge staat in het teken van het liften van je carrière. Hoe ontwikkel jij je van goede student tot professional aan de top? En hoe ziet het leven eruit als professional in de Consultancy? Wij delen graag met jou hoe wij dat bij Deloitte ervaren.

De dag zal bestaan uit verschillende uitdagingen. Aan de hand van een realistische case die jij met een groep medestudenten aangaat, ga je met jouw groep voor het beste resultaat om zo boven de concurrentie uit te stijgen. De case waaraan je zult werken geeft jou inzicht in typische werkzaamheden van een Consultant en de verschillende afdelingen die Deloitte Consulting heeft: Strategy & Operations, Human Capital en Technology. Daarnaast lopen er genoeg Deloitte Consultants rond die graag jouw vragen beantwoorden.

Wie kan zich aanmelden?
Ben jij een ambitieuze wo-student in de laatste fase van je bachelor of master, heb je interesse in het vak Consultancy, en wil je ervaren hoe het is om aan de top te werken? Laat deze unieke kans dan niet aan je voorbijgaan en meld je uiterlijk 10 februari 2016 aan voor de University Challenge.

Meer informatie?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Lara Alma (Tel/Direct: +31 (0)88 288 7670 of Mail: lalma@deloitte.nl)

Ben je benieuwd naar de andere evenementen van Deloitte? Ga dan naar onze volledige evenementenlijst.

Event informatie

Bedrijf: Deloitte

Datum: 19 februari 2016

Inschrijven voor: 10 februari 2016

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten

Locatie: Amsterdam