FM Management Course Samenwerken

Bedrijf
Datum
10 maart 2016
Inschrijven voor
10 februari 2016
Type event
Seminar
Doelgroep
Managers en Facility Management professionals
Locatie
Amersfoort
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

In de tweede helft van 2016 organiseren wij voor de derde keer de FM Management Course ‘Samenwerken’ voor facilitaire professionals werkzaam binnen zowel profit als non-profit organisaties in Nederland.

Het programma bestaat uit een viertal deep dive sessies. De focus ligt op verschillende vormen van samenwerking, zoals samenwerking met externe dienstverleners, andere ondersteunende diensten en de business. Een studiereis naar Londen maakt onderdeel uit van het programma. Tijdens de studiereis gaan we op zoek naar best practices en verkennen we de verschillen binnen Facility Management tussen Nederland en Engeland.

De FM Management Course biedt u naast inhoudelijke uitdaging een geweldige kans om uw netwerk te verbreden en te sparren met branchegenoten. De afgelopen twee courses zagen wij dat er vrij snel een stevige band ontstaat tussen de deelnemers en dat het leren van en sparren met elkaar een enorme positieve afgeleide is van het inhoudelijk programma. Een course die volgens de deelnemers veel energie brengt op inhoudelijk, persoonlijk en collegiaal vlak!

De Leercyclus
Het programma probeert impact te realiseren door de deelnemers in een leercyclus te brengen. De leercyclus is gebaseerd op het gedachtegoed van Kolb.

Focus – Het programma is specifiek ingericht rondom het thema samenwerken.

Learn – Het programma is gericht op leren met variëteit aan leermethoden; colleges, cases, best practices, debatten, discussies, etcetera. Het programma biedt de meest actuele inzichten in samenwerken van thought leaders, hoogleraren en praktijkmensen.

Apply – Alles wat u leert en ziet kunt u toepassen in uw werkomgeving.

Reflect – Reflectie is een belangrijke stap in het leerproces. In het progamma wordt tijd gereserveerd om te reflecteren op hetgeen u leert en ervaart. Ook krijgt u individueel reflectie op uw samenwerkingsstijl.

Experience – Zeker tijdens de studiereis ervaart u de impact van bepaalde keuzes. U neemt deze ervaring mee naar uw werkomgeving, want het programma zet ook aan tot concrete actie in uw werkomgeving.

Aanmelden
Inschrijven kan tot uiterlijk 10 februari 2016 door een mail te sturen aan s.brouwer@hospitality-group.nl. Het aantal deelnemers is gemaximeerd op 30. De kosten voor de volledige FM Management Course bedragen € 3.950,- per deelnemer, exclusief btw. Deelnametarief is inclusief reis- en verblijfskosten Londen. Deelnemers zijn zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van een annulerings- en reisverzekering.

Event informatie

Bedrijf: Hospitality Group

Datum: 10 maart 2016

Inschrijven voor: 10 februari 2016

Type event: Seminar

Doelgroep: Managers en Facility Management professionals

Locatie: Amersfoort