Inhousedag YEM

Bedrijf
Datum
10 juni 2016
Inschrijven voor
09 juni 2016
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Locatie
Amsterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Gedurende deze dag geven de Young Executives van Boer & Croon een workshop en behandelen we een case. Op deze manier kun je de organisatie leren kennen, wie we zijn en wat we doen en natuurlijk kun je zelf ook vragen stellen die je hebt over het Young Executive programma. Op deze manier kun je een beeld vormen over de way of working binnen Boer & Croon.

Voor dit event zal een cv selectie plaatsvinden. Aanmelden kan door je cv en een korte motivatie te uploaden via de Inschrijven button.

Over Young Executive Management
Boer & Croon heeft een leidende positie op het gebied van interim-management en corporate finance dienstverlening. Onze aanpak is vernieuwend, praktisch en waar nodig onconventioneel met lef. We geloven in samenwerken met en tussen cliënten. Daarmee creëren we samen heldere inzichten en nieuwe business.

Door de inzet van Young Executives helpen we organisaties bij het oplossen van de meest uiteenlopende managementknelpunten en organisatievraagstukken. Deze dienstverlening is op een unieke wijze gekoppeld aan een breed Management Development programma. Bij Boer & Croon zijn circa 40 Young Executives in dienst.

Event informatie

Bedrijf: Boer & Croon Management

Datum: 10 juni 2016

Inschrijven voor: 09 juni 2016

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten

Locatie: Amsterdam