Talent Event YEM

Bedrijf
Datum
10 november 2016
Inschrijven voor
09 november 2016
Type event
Business Course
Doelgroep
Studenten
Locatie
Amsterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Heb jij het in je om de manager van de toekomst te worden? Zit jij in de laatste fase van je studie?

Ben jij benieuwd hoe het leven van een Young Executive bij Boer & Croon er uit ziet?

Het Boer & Croon Talent Event is een tweedaags event waar het dagelijks reilen en zeilen bij Boer & Croon Young Executive Management wordt nagebootst. Young Executives bij Boer & Croon worden in drie jaar klaar gestoomd tot dé managers van de toekomst. Het Event geeft een goed beeld van het werken bij Boer & Croon.

Gedurende twee dagen en avonden op 26 en 27 mei aanstaande (inclusief overnachting) organiseren wij drie verschillende workshops en doe je praktijkervaring op door middel van een real life case. Daarnaast word je persoonlijk begeleid door de Young Executives van Boer & Croon. Uiteraard staan er ook informele activiteiten op het programma zodat je de cultuur goed leert kennen.

Voor dit event zal een cv selectie plaatsvinden. Inschrijven kan door je cv en een motivatiebrief te uploaden via de Inschrijven button.

Over Young Executive Management
Boer & Croon heeft een leidende positie op het gebied van interim-management en corporate finance dienstverlening. Onze aanpak is vernieuwend, praktisch en waar nodig onconventioneel met lef. We geloven in samenwerken met en tussen cliënten. Daarmee creëren we samen heldere inzichten en nieuwe business.

Door de inzet van Young Executives helpen we organisaties bij het oplossen van de meest uiteenlopende managementknelpunten en organisatievraagstukken. Deze dienstverlening is op een unieke wijze gekoppeld aan een breed Management Development programma. Bij Boer & Croon zijn circa 40 Young Executives in dienst.

Event informatie

Bedrijf: Boer & Croon Management

Datum: 10 november 2016

Inschrijven voor: 09 november 2016

Type event: Business Course

Doelgroep: Studenten

Locatie: Amsterdam