Vriendenborrel Young Executive Management

Bedrijf
Datum
23 september 2016
Inschrijven voor
22 september 2016
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Locatie
Amsterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Ben je op zoek naar een baan of vastgelopen op je carrièrepad en wil je wel eens verder kijken? Wil jij op een gezellige en informele manier kennismaken met Boer & Croon Young Executive Management? Kom dan naar de vriendenborrel! Deze borrel is bedoeld voor geïnteresseerde kandidaten die graag in persoonlijk gesprek komen met Young Executives, coaches en het Management Team.

Voor dit event zal een CV selectie plaatsvinden. Inschrijven kan door je cv en een korte motivatie via de Inschrijven button te uploaden.

Over Young Executive Management
Boer & Croon heeft een leidende positie op het gebied van interim-management en corporate finance dienstverlening. Onze aanpak is vernieuwend, praktisch en waar nodig onconventioneel met lef. We geloven in samenwerken met en tussen cliënten. Daarmee creëren we samen heldere inzichten en nieuwe business.

Door de inzet van Young Executives helpen we organisaties bij het oplossen van de meest uiteenlopende managementknelpunten en organisatievraagstukken. Deze dienstverlening is op een unieke wijze gekoppeld aan een breed Management Development programma. Bij Boer & Croon zijn circa 40 Young Executives in dienst.

Event informatie

Bedrijf: Boer & Croon Management

Datum: 23 september 2016

Inschrijven voor: 22 september 2016

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten

Locatie: Amsterdam