FRM Inhousedag 2016

Bedrijf
Datum
12 mei 2016
Inschrijven voor
04 mei 2016
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Locatie
Amsterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Adviseer jij de CEO na de overname van een bank? 
Show us your Strategic & Financial Risk Management skills!

Adviseer als risk management consultant een Nederlandse bank tijdens een real life case. Help de CEO na de overname bij het bepalen van zijn risico’s en strategie. Breng de risico’s waar de bank aan bloot staat in kaart en presenteer je advies aan de CEO en zijn board. Lukt het jou om niet alleen naar de cijfers te kijken, maar ook het verhaal erachter te vertellen? Ga de uitdaging aan!

Wie kan zich aanmelden?
Ben je WO-student in de laatste fase van je bachelor en/of master Economie, Bedrijfskunde, Finance, Econometrie, Wiskunde, Bestuurskunde, Organisatiewetenschappen, Natuurkunde en/of een andere bèta-/alfa-studie met financiële affiniteit?

Laat zien hoe jij de risico’s weet te managen en strategische keuzes weet te maken voor de bank. Meet Deloitte Strategic & Financial Risk Management vindt plaats op 12 mei 2016. Aanmelden voor de Inhousedag in mei kan tot en met 4 mei 2016.

Eerdere ervaringen
Lees hier het verhaal van Rogier Spape, die na een werkstudentschap bij RSG aan de slag is gegaan als Consultant RSG. Of kijk wat Bauke Maarse inspireerde om na een FRM-inhousedag te solliciteren bij FRM.

Meer informatie?
Neem contact op met Anouk Mastwijk
T 06-83 33 04 75
E amastwijk@deloitte.nl

Event informatie

Bedrijf: Deloitte

Datum: 12 mei 2016

Inschrijven voor: 04 mei 2016

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten

Locatie: Amsterdam