Retail in de volgende versnelling

Bedrijf
Datum
10 december 2015
Inschrijven voor
09 december 2015
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Graag nodigen wij u uit voor een “Round table” om met andere retailbedrijven nader kennis te maken met Tagetik en ervaringen te delen over planning, budgetting en rapportage.

Retail kan altijd beter

Vanuit ConQuaestor zal Marcel van Trier (trekker retail sectorgroep) een relatie leggen tussen Shopping Tomorrow en het operationaliseren daarvan met behulp van een performance management tool. Om de discussie verder te voeden verzorgen we een korte demonstratie van onze oplossing en zal vanuit Plus Retail een toelichting worden gegeven op basis van hun ervaringen.

Programma:

14.30 uur        Ontvangst

15.00 uur        How to become “Partner of the line of Business”?

Door: Marcel van Trier van ConQuaestor

Dynamiek is vuistregel nummer 1 binnen “Retail”! Veel organisaties zijn erg creatief en doen er alles aan om goedkoper, meer service en kwaliteit te leveren dan de concurrentie “om die ene klant” voor zich te winnen. Een mooi praktijkvoorbeeld hiervan is de verschuiving van Singel-Channel naar Omni-Channel, waarbij afstemming van fullfilment binnen retailorganisaties steeds complexer wordt.

Vragen zoals “Wat betekent online verkopen voor onze cashflow?” en “Wat is het effect van het veranderen van het business model?” komen tijdens deze sessie aan bod. 

16.00 uur        “One Product” for the Financial Office

Door: Tom Borsboom van Tagetik Benelux en Bart Jan Bakker van ConQuaestor.  

“Tagetik” is al jarenlang intensief betrokken bij retail door implementaties van “Performance Management” projecten bij o.a. Versace, Prada, V&D, Blokker, Macintosh Retail Group, Coolinvest en Scotch & Soda. In deze sessie willen wij onze ervaringen met u delen en laten we onze ”Best Practises” in Tagetik zien. 

Hoe kan ik procesmatig met “risico’s, kosten en cashflow effecten” omgaan? Hoe kan ik top-down en bottom-up afstemmen met de koers? Hoe kunnen we een zo hoog mogelijk rendement uit investeringen halen?

  • Financial Merchandise Planning: Align Strategy, Operation and Finance
  • Demand Planning: Location, Store, Product and Category planning,
  • Built-in intelligence: Scenario planning, Cash Flow planning, Cost Allocation and Like analyses.

16.45 uur        Fast Close door Plus Retail

Door: Paul van Hameren, Controller reporting & consolidation Plus Retail

Plus heeft een succesvolle implementatie met Tagetik van het consolidatie- en closingproces onlangs afgerond. Hierdoor is de werkdruk aanzienlijk verminderd en is Plus sneller in staat om te rapporteren.

  • Consolidation and Fast Close
  • Reporting and Deisclosure Management

17.30 uur        Borrel

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: 
Louis de Koning
Associate Partner

Event informatie

Bedrijf: ConQuaestor

Datum: 10 december 2015

Inschrijven voor: 09 december 2015

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals