Ontbijtsessie Finance & Risk - 19-11

Bedrijf
Datum
19 november 2015
Inschrijven voor
18 november 2015
Type event
Seminar
Doelgroep
Finance & risk professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Ontbijtsessie editie 6: een blik op de toekomst
Een veelbelovende sessie over de échte trends en de toekomst van werk in en rond de financiële sector. Donderdagochtend 19 november.

Toekomst van de financiële sector
Tijdens deze sessie zal Tony de Bree vooruitblikken op de maatschappelijke ontwikkelingen en technologie welke in de komende jaren op ons af gaat komen. Hij zal aandacht besteden aan de impact die dit alles gaat hebben op werk in het algemeen, op de financiële sector in het algemeen, op werk in de financiële sector en op ons werk als adviseurs en (interim) managers in o.a. finance en risk. Daarbij zal hij aandacht besteden aan de noodzaak om een ‘plan B’ te hebben en zal hij enkele persoonlijke ervaringen op dit vlak, alsook van mensen die hij coacht, delen.

Tony de Bree
Dr. Tony de Bree Executive MBA (trendwatcher, mobile ondernemer, spreker, strategy consultant, trainer, auteur & coach) werkte 26 jaar in verschillende functies in de financiële sector bij Amro en ABN Amro, waaronder in de ICT, bij Group Compliance, bij Private Banking en vanaf 2008 – 2012 als global split up manager International Operations voor het hele "Know-Your-Client" domein.

Sindsdien heeft hij drie boeken geschreven over de toekomst van managen, organiseren en samenwerken. Verder adviseert Tony grote en kleine bedrijven, starters en startups online en offline over kansen en bedreigingen van digitale disruptie, met een nieuwe digitale strategie, met nieuwe vormen van organiseren, met online verdienmodellen en met nieuwe businessmodellen met hun klanten, hun medewerkers en hun partners in de buurt of wereldwijd.

Praktische info
Deze Ontbijtsessie vindt plaats op donderdagochtend 19 november tussen 8:30 uur en 10:30 uur aan de Maliebaan 46 in Utrecht. Meer informatie over de sessie en jouw aanmelding kun je opvragen door een email te sturen naar Ebert Knol.

Nieuwsgierig? Kijk hier naar een (sfeer)impressie van de vorige sessie. 

Event informatie

Bedrijf: Solid Professionals

Datum: 19 november 2015

Inschrijven voor: 18 november 2015

Type event: Seminar

Doelgroep: Finance & risk professionals