Centric Tech Event

Bedrijf
Datum
30 oktober 2015
Inschrijven voor
29 oktober 2015
Type event
Seminar
Doelgroep
IT Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

In één dag op een leuke manier jouw Microsoft-kennis bijspijkeren? Kom dan naar het Centric Tech Event op 30 oktober in CineMec Ede. Het Tech Event is hét kennisevenement voor IT-professionals. Voor het achtste jaar op rij brengen verschillende experts je up-to-speed over de laatste Microsoft-technologieën en -ontwikkelingen op het gebied van development-, infrastructuur- en businessvraagstukken.

Samen bereik je meer dan alleen. Daarom wisselen we bij Centric graag kennis, kunde en ervaringen uit met vakgenoten. Tijdens het Tech Event brengen we je op de hoogte van wat er speelt op het gebied van Microsoft-technologieën. Zo helpen we elkaar om beter te anticiperen op technologische ontwikkelingen.

Programma

We hebben een zeer afwisselend, leerzaam en praktijkgericht programma voor je samengesteld. Dit programma bestaat uit een plenair deel en een gedeelte met parallel tracks. Tussen de sessies door verzorgen we koffie, thee, een lunch en sluiten we af met een borrel.

Een overzicht van de tracks (onder voorbehoud):

Development

  • .NET-framework 5.0 (vNext) - Clemens Schotte & Jesse van Leth 
  • Event Sourcing (CQRS) - Thomas Huijer
  • Devices, communicatie technologie & Azure IoT (IoT Hub) - Valery Jacobs

Infrastructuur

  • Azure Stack - Robert Hartskeerl
  • Hybrid Cloud: een case uit de praktijk - Elmar Calbo / Ruben van Gogh
  • DevOps voor de IT-pro - Jeff Wouters

Business/sales

  • ALM DevOps en Continuous Delivery - Isabel Mol
  • (Hybrid) Cloud & Privacy - Leen Blom / Hans Bos
  • Internet of Things / Big Data / Analytics - Marcel Westra

Voor de afsluitende keynote hebben we niemand minder dan Pieter Wigleven bereid gevonden om een demo te verzorgen van Windows 10 Security, Windows as a Service en...

Ga naar het uitgebreide programma, incl. timetable.

Centric en Microsoft

Centric is Microsoft Gold Partner op diverse competenties. Binnen Centric is er een Microsoft Competence Center, waar kennis wordt gedeeld en geborgen en waar branche overschrijdend onderzoek wordt gedaan naar nieuwe technologieën en trends.

Meld je nu aan!

Lijkt het je leuk om het Tech Event 2015 bij te wonen en tegelijkertijd kennis te maken met honderden vakgenoten? Meld je dan nu aan! Let op! Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.

Event informatie

Bedrijf: Centric

Datum: 30 oktober 2015

Inschrijven voor: 29 oktober 2015

Type event: Seminar

Doelgroep: IT Professionals