MiFID II training

Bedrijf
Datum
29 oktober 2015
Inschrijven voor
28 oktober 2015
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

In deze één-daagse training geven we een introductie van MiFID II. Naast de scope en impact van MiFID II komen de oorzaken van de ‘regulatory reform’ aan de orde en leggen we de relatie en de verschillen uit tussen MiFID I en MiFID II.

Alhoewel nog niet alle specificaties momenteel afgesproken en bekend zijn, zijn de belangrijkste impact gebieden bekend. De algemene richtlijnen en regels van MiFID II voor de financiële sector en de impact die deze hebben op de sector worden besproken. De training is opgebouwd rond vier belangrijke aandachtsgebieden, investor protection, market structure, transparency & reporting en governance, supervision & third country.

MiFiD II

De training is zeer geschikt voor mensen die in hun werk te maken krijgen met MiFID II. Dit varieert van Sales medewerkers tot Operations en Compliance medewerkers, maar ook projectleiders en business analisten die verantwoordelijk zijn voor de implementatie van MiFID II. Deelnemers moeten beschikken over basis kennis financial markets.

De training kan worden gevolgd als open training of in-house en zal één dag in beslag nemen. Voor meer informatie over in-house training kun je contact met ons opnemen.

Data open training29 oktober 2015 in Amsterdam
Vereiste voorkennis: Deelnemers moeten beschikken over basis kennis financial markets
Duur van de training: 1 dag
Materiaal: Trainingsmateriaal
Prijs open training: € 600,- (Dit bedrag is inclusief materiaal en arrangementskosten)
Prijs in-house training: € 2.750,- (maximaal 10 deelnemers)
Dit bedrag is exclusief kosten voor materiaal

Event informatie

Bedrijf: Double Effect

Datum: 29 oktober 2015

Inschrijven voor: 28 oktober 2015

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals