Deloitte Tax Business Course Hong Kong 2015

Bedrijf
Datum
16 november 2015
Inschrijven voor
04 oktober 2015
Type event
Business Course
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

 

Hong Kong, 16 t/m 21 november 2015


De Deloitte Tax Business Course biedt je een mix aan inhoudelijke en persoonlijke uitdagingen. Lukt het jou je hoofd koel te houden?

De opdracht
Tijdens de Business Course start jouw opdracht met het identificeren van de belangrijkste strategische doelstellingen en drivers van een bedrijf van wereldformaat. Daarna ga je als team aan de slag met de uitkomsten hiervan en werk je toe naar het optimaal aansluiten van de tax positie van dit bedrijf op haar strategische doelstellingen. Dit doe je in samenwerking met onze lokale ‘Dutch Desk’. Het unieke aan deze opdracht is dat het een echt vraagstuk is van een potentiële klant van Deloitte. Dit is het échte werk! Heb jij het in je om de klant te helpen?

Je ontdekt verder tijdens de Business Course hoe het is om als fiscalist bij Deloitte te werken en maakt kennis met de Deloitte professionals. Uiteraard staat deze week niet alleen in het teken van fiscale inhoud, maar draait het ook om jouw persoonlijke ontwikkeling.

Verder mag een bezoek aan de mooiste plekken van Hong Kong natuurlijk niet ontbreken. Naast het harde werken, maken we daarom ook veel tijd vrij voor fun!

Aanmelden
Durf jij de opdracht aan te pakken? Ben jij een Master of Bachelor 3 student Fiscale Economie of Fiscaal Recht? Meld je dan uiterlijk zondag 4 oktober 2015 aan voor de Tax Business Course van 16 t/m 21 november 2015 in Hong Kong! (Door de ontwikkelingen binnen Deloitte Tax & Legal zijn wij daarnaast erg geïnteresseerd in fiscale studenten die een affiniteit met IT hebben, dit is geen must maar wel een pré!)

En wie weet kom jij wel terug uit Hong Kong met een mooi aanbod van Deloitte.

Selectieprocedure
Om kans te maken op een plek als deelnemer aan de Business Course naar Hong Kong dien je jouw cv, motivatie en kopie cijferlijst Bachelor te uploaden bij je aanmelding. Inschrijven kan t/m zondag 4 oktober 2015.

De procedure ziet er als volgt uit:

  • Uiterlijk dinsdag 6 oktober ontvang je van ons een inhoudelijke reactie op je sollicitatie.
  • Je wordt hierbij mogelijk door ons gevraagd om uiterlijk op donderdag 8 oktober een online assessment te maken. Houd er dus rekening mee dat je weinig tijd hebt om te oefenen voor het assessment!
  • Uiterlijk 12 oktober hoor je van ons of je wordt uitgenodigd op de selectiedag.
  • De selectiedag vindt plaats op woensdag 14 oktober in Rotterdam en zal ongeveer 2 uur van jouw tijd aan selectieonderdelen in beslag nemen.

Programma
Ben je geselecteerd voor de Business Course? Dan kun je alvast rekening houden met de volgende data:
Woensdag 28 oktober: Kickoff, kennismaking met je reisgenoten, Deloitters en een introductie van je opdracht.

Woensdag 4 november: projectdag 1 (aanvang aan het einde van de middag), voorbereiding op de Business Course.

Woensdag 11 november: projectdag 2 (aanvang aan het einde van de middag), voorbereiding op de Business Course.

Wil je je aanmelden voor de course, maar ben je op één van bovengenoemde data niet beschikbaar? Neem contact op met de recruiter om hiervoor een oplossing te zoeken.

Meer informatie? 
Neem contact op met één van de recruiters:
Aaron Herschberg
T. 088 288 7181
E. Aherschberg@deloitte.nl 

Elsemiek van Vendeloo
T. 088 288 2812
E. EvanVendeloo@deloitte.nl

 

Event informatie

Bedrijf: Deloitte

Datum: 16 november 2015

Inschrijven voor: 04 oktober 2015

Type event: Business Course

Doelgroep: Professionals