Woman to the Top- Lunch

Bedrijf
Datum
04 september 2015
Inschrijven voor
31 augustus 2015
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden


Women & Promotion

Meet & Greet with Women of Deloitte
Wil jij top vrouwen van Deloitte ontmoeten tijdens een informele Lunch sessie, kom dan naar de Women to the Top Lunch op 4 September 2015. Tijdens deze Lunch zullen we het hebben over Women & Promotie, verschillende vrouwen van Deloitte  vanuit allerlei afdelingen zullen aanwezig zijn (Consulting, Tax, Audit, Risk).

Women to the Top
Women to the Top (W2T) is een platform voor vrouwen binnen Deloitte, met een gevarieerd programma. Het doel is om vrouwen te empoweren, een platform te bieden en supporten in hun ontwikkeling. Dit doen we doormiddel van meerdere activiteiten waarvan de W2T- Lunch er een van is. De W2T Lunch, is een interactieve sessie waarin een thema wordt uitgekozen die Deloitte vrouwen belangrijk vinden.

Programma
Dit keer zal de W2T Lunch sessie over promotie gaan. Wat heeft vrouwen geholpen om promotie te krijgen? Tijdens de Lunch sessie, zal een panel van vrouwen die promotie hebben gehad, van Secretaresses tot Partner, hun promotie verhaal delen. Er zullen interessante discussie vragen zijn over promotie, en Deloitte vrouwen zullen hun tips & tricks delen. De sessie is er niet alleen maar om andere dames te inspireren maar ook om je te stimuleren tot actie ondernemen!

12:00 – 12:20 Inloop –Lunch
12:20 – 13:15 Promotie Panel & Call to action
13:15 – 13:30 Afsluiting

Wie kan zich aanmelden? 
Ben jij een ambitieuze wo-student in de laatste fase van je bachelor of master, heb je interesse in het bedrijf Deloitte, en wil je op een informele manier praten met top vrouwen van Deloitte? Laat deze unieke kans dan niet aan je voorbijgaan en meld je uiterlijk 31 Augustus 2015 aan voor de W2T Lunch. Om je aan te melden kan je een mail sturen naar NLWomentothetop@deloitte.nl, met een korte motivatie waarom je graag bij de W2T lunch wilt aansluiten.

Data & Locatie ?
4 September 2015  van 12:00-13:30, bij  Deloitte Amsterdam, , Gustav Mahlerlaan 2970

Meer informatie? 
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Zaitoon Shah (Tel/Direct: +31 (0)6 82 012 491 of Mail:NLWomentothetop@deloitte.nl)

 

Event informatie

Bedrijf: Deloitte

Datum: 04 september 2015

Inschrijven voor: 31 augustus 2015

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Professionals