Power Sessie Verandermanagement

Bedrijf
BDO
Datum
06 oktober 2015
Inschrijven voor
05 oktober 2015
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Hoe draagt u, vanuit uw rol, bij aan succesvol veranderen? Wat zijn de risicoelementen van veranderen en hoe gaat u hiermee om? En, welke stappen kunt u zetten om uw doelen te bereiken, met minder inspanning en meer resultaat? De powersessie laat u dit op interactieve wijze ervaren. Van doelen stellen, tot ze ook daadwerkelijk en effectief behalen!

Wij nodigen u van harte uit om op dinsdag 6 oktober 2015  deel te nemen aan de Power Sessie Verandermanagement van BDO en ProfCore.​

Het geheim van succesvol  veranderen! 
Deze interactieve bijeenkomst staat geheel in het teken van snellere, betere en goedkopere verandertechnieken en daarmee verbetering van uw rendement. Tijdens de Power Sessie doorlopen we samen de Change Risk Scan die inzicht geeft in de veranderuitdagingen. Deze methodiek is gebaseerd op het onderzoek van professor Anton Cozijnsen, hij zal tijdens de sessie  ook aanwezig zijn.

Wat levert het u op?
Om doelen te bereiken is effectieve sturing en verandering van gedrag noodzakelijk. Daarom bespreken we met u welke  risico’s er zijn en hoe u deze vertaalt naar succesfactoren. Hierdoor krijgt u inzicht in de acties die u kunt ondernemen om niet alleen effectiever, maar ook succesvoller te zijn.

Programma
07.45 - 08.00 uur Ontvangst en ontbijt
08.00 - 09.30 uur Algemene inleiding Change Risk Scan en interactie
09.30 - 10.00 uur Verdiepingsronde

Locatie
ProfCore Midden-Limburg B.V.
Copernicusstraat 11 A
6003 DE Weert

Aanmelden voor de Power sessie verandermanagement?
Aanmelden kan via maastricht@bdo.nl of via profcore@profcore.nl. Wilt u meer informatie? Stuur een e-mail naar David Mevissen of bel naar (043) 350 88 88.

Event informatie

Bedrijf: BDO

Datum: 06 oktober 2015

Inschrijven voor: 05 oktober 2015

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals