Masterclass Familiebedrijven

Bedrijf
BDO
Datum
23 september 2015
Inschrijven voor
22 september 2015
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Voor een familiebedrijf is niets zo belangrijk als harmonie en continuïteit op de lange termijn. Want ook voor de volgende generaties streeft u naar financiële onafhankelijkheid, naar ontwikkelingsmogelijkheden voor familieleden en naar maximale bewegingsvrijheid. BDO neemt u mee in deze thema’s tijdens de Masterclass Familiebedrijven op woensdag 23 september 2015. Een must voor alle familie- en niet-familieleden in een bestuurs- en managementfunctie bij familiebedrijven!

BDO Familiebedrijvenmonitor
Hij ontbreekt in bijna geen enkel familiebedrijf: de muur met foto's die de historie van een onderneming in beeld brengt. BDO heeft zich door die fotomuur laten inspireren tot de ontwikkeling van een speciale familiebedrijvenmonitor waarmee wij familiebedrijven én haar behoeften in kaart brengen. De monitor gaat niet alleen in op traditionele onderwerpen zoals opvolging en mogelijke conflicten. Ook thema’s zoals bedrijfsstrategie, estate planning en beloningsregelingen komen aan bod.

Voorafgaand aan de masterclass wordt een inventarisatie gemaakt van de thema’s uit het model die u vooral van belang acht voor uw organisatie. Aan deze onderwerpen wordt door specialisten aandacht besteed tijdens de masterclass. De sessie wordt geleid door Joost Vat, partner bij BDO Management Consulting – organisatieadvies.

Voor wie is deze masterclass vooral bedoeld?
Leden van het management, de directie, Raad van Commissarissen, Raad van Advies, ondernemingsraad of Stichting Administratiekantoor binnen een familiebedrijf, met of zonder familiebanden met de aandeelhouders.

Het geheim van het familiebedrijf
BDO heeft in samenwerking met een tiental succesvolle familiebedrijven een boek samengesteld. Zij houden het al generaties lang vol en zijn uniek. Bent u benieuwd naar hun geheimen? Na afloop van de masterclass verkrijgt u van ons een exemplaar van het boek dat als titel draagt: “Het geheim van het familiebedrijf / Leerzame lessen van de oudste bedrijven van Nederland”.

Locatie
BDO Haaglanden
Laan van Zuid Hoorn 165
2289 DD Rijswijk

Navigatie P+R Hoornwijck: Laan van Hoornwijck 55, 2289 DG Rijswijk. 
U kunt uitsluitend parkeren op de P+R Hoornwijck gelegen tegenover ons pand. Parkeren op het terrein van BDO is niet mogelijk! U krijgt een uitrijkaart bij onze receptie.

Programma
15.45 - Ontvangst
16.00 - Presentatie Joost Vat / familiebedrijven (-monitor)
16.30 - Interactieve sessie rondom monitor
18.00 - Afsluiting met borrel

Meer informatie en aanmelden
U kunt zich kosteloos aanmelden via het inschrijfformulier op onze website. Voor inhoudelijke vragen kunt u terecht bij Marcel van der Wilt, bereikbaar via telefoonnummer (070) 338 08 08 of per e-mail. Uit ervaring weten wij dat deze Masterclass snel vol zit, voorkom dus teleurstellingen en wees er tijdig bij.

Event informatie

Bedrijf: BDO

Datum: 23 september 2015

Inschrijven voor: 22 september 2015

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals