Cyber & IT Risk Inhousedag

Bedrijf
Datum
03 september 2015
Inschrijven voor
24 augustus 2015
Type event
Inhousedag
Doelgroep
HBO/WO-studenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Management consultancy & Cyber combineren? Kom naar de Deloitte Cyber & IT Risk inhouse- en selectiedag.

Amsterdam, The Edge Zuidas, 3 & 4 September 2015

Wil jij weten hoe het is Nederlands grootste bedrijven te ondersteunen bij het beveiligen van hun kritieke informatie en bedrijfsprocessen als consultant Informatie security bij Deloitte? Ervaar zelf hoe dit voelt op de inhouse- en selectiedag van Deloitte Cyber & Privacy Advisory!

Informatiebeveiliging saai? Echt niet! Dreigingen voor en aanvallen op bedrijven zijn aan de orde van de dag en onze klanten vertrouwen op ons om hen te helpen bij het beschermen tegen deze dreigingen en aanvallen. Informatiebeveiliging is daarom een van de snelst groeiende en meest uitdagende velden om in te werken.

Ons team is ambitieus, jong en bestaat uit professionals met zowel passie voor technologie, informatie management als advisering. Snap jij hoe je mensen, processen en technologie met elkaar verbindt? Kun jij aan CEO’s uitleggen waarom die security-investering voorrang heeft? En kun je denken als een hacker om een waterdicht informatie beveiligingsplan op te stellen? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Programma
Het programma begint op 3 september om 9:00 ’s ochtends en zal tot 12:00 de volgende dag duren. Gedurende deze anderhalve dag maak je kennis met het werk dat je als consultant Informatiebeveiliging doet, neem je deel aan je een uitdagende business case zodat jij kunt ervaren hoe het is om als consultant te werken en heb je tijdens het avondprogramma alle gelegenheid kennis te maken met professionals uit het team! Deelname aan het programma is tevens je eerste sollicitatiegesprek voor een carrière als consultant.

Voor een heerlijk diner, een avondprogramma en een overnachting zal worden gezorgd.

Aanmelden
Ben je (bijna) afgestudeerd of een HBO/WO-student in de laatste fase van je Bachelor en/of Master opleiding Technische Bedrijfskunde, Technische Bedrijfswetenschappen, (Bestuurlijke) Informatica, Informatiekunde, Business & ICT of Bedrijfskunde met een sterke affiniteit met IT? Mooi, daar houden wij van! Ervaar de inhousedag bij Deloitte en ervaar of een carrière als Consultant Informatiebeveiliging bij jou past.

Onze Deloitte Cyber & IT Risk inhousedag vindt plaats op 3 en 4 september 2015. Aanmelden kan t/m 24 augustus. Meer informatie? Neem dan contact op met onze Cyber & IT Risk recruiter:

Liselotte Mulder
T: 0882883616
E: lmulder@deloitte.nl

Event informatie

Bedrijf: Deloitte

Datum: 03 september 2015

Inschrijven voor: 24 augustus 2015

Type event: Inhousedag

Doelgroep: HBO/WO-studenten