University Challenge

Bedrijf
Datum
25 september 2015
Inschrijven voor
15 september 2015
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

University Challenge 
Lift jouw carrière naar het hoogste niveau

Amsterdam, 25 September 2015

Waar start jij jouw carrière? Is Consultancy iets voor jou? Op 25 september nemen wij je voor een dag mee in het leven van de Deloitte Consultant.

University Challenge 
De University Challenge staat in het teken van het liften van je carrière. Hoe ontwikkel jij je van goede student tot professional aan de top? En hoe ziet het leven eruit als professional in de Consultancy? Wij delen graag met jou hoe wij dat bij Deloitte ervaren.

De dag zal bestaan uit verschillende uitdagingen aan de hand van een realistische case die jij met een groep medestudenten aangaat. Met jouw groep ga je voor het beste resultaat om zo boven de concurrentie uit te stijgen. De case waaraan je zult werken geeft jou inzicht in typische werkzaamheden van een Consultant. Daarnaast lopen er genoeg Deloitte Consultants rond die graag jouw vragen beantwoorden.

Wie kan zich aanmelden? 
Ben jij een ambitieuze wo-student in de laatste fase van je master, heb je interesse in het vak Consultancy, en wil je ervaren hoe het is om aan de top te werken? Laat deze unieke kans dan niet aan je voorbijgaan en meld je uiterlijk 15 September 2015 aan voor de University Challenge.

Meer informatie? 
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Lara Alma (Tel/Direct: +31 (0)88 288 7670 of Mail: lalma@deloitte.nl)

Ben je benieuwd naar de andere evenementen van Deloitte? Ga dan naar onze volledige evenementenlijst.

Event informatie

Bedrijf: Deloitte

Datum: 25 september 2015

Inschrijven voor: 15 september 2015

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten