Dagje Sprankelen 2015

Bedrijf
Datum
04 april 2015
Inschrijven voor
22 april 2015
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Young Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Het thema van deze dag is: “Verleg (je) grenzen”

Woensdag 22 april a.s. vindt de derde editie van ons jaarlijkse Dagje Sprankelen plaats. Dit is een evenement waar de adviseurs van de toekomst centraal staan. Jonge talentvolle mensen ontmoeten elkaar om samen met elkaar na te denken en te sparren over een actueel onderwerp dat leeft bij onze klanten, om tot frisse en vernieuwende inzichten te komen waar onze klanten écht iets aan hebben.

SeederDeBoer

Programma

Woensdag 22 april verwelkomen we je graag op ons kantoor in Hilversum. Deelname aan het programma is exclusief voor ‘jonge talenten’ van onze klanten en relaties. ’s Ochtends gaan de deelnemers samen met Young Professionals van SeederDeBoer aan de slag met diverse boeiende cases omtrent het thema. In de namiddag sluiten de managers van de jonge talenten aan. De verfrissende resultaten van die dag worden aan deze managers en partners van SeederDeBoer gepresenteerd. Onder het genot van een hapje en drankje sluiten we de dag af, waarbij er nog voldoende gelegenheid is om verder kennis en ervaringen uit te wisselen.

Aanmelden

Ben jij klaar om grenzen te verleggen? Ben je maximaal 28 jaar en Nederlands sprekend? Meld je dan uiterlijk voor vrijdag 3 april hier aan.

Event informatie

Bedrijf: SeederDeBoer

Datum: 04 april 2015

Inschrijven voor: 22 april 2015

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Young Professionals