Deloitte Consulting Business Course 2015

Bedrijf
Datum
11 juni 2015
Inschrijven voor
15 april 2015
Type event
Business Course
Doelgroep
Studenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Maak kennis met de consultancy wereld van Deloitte. Tijdens onze Business Course ervaar je de veelzijdigheid van het werken als consultant van A tot Z. Beleef hoe het is om aan de hand van onze methodiek in een multidisciplinair team samen te werken aan een klantopdracht. Ondertussen geniet je van een kennismaking met Deloitte professionals onder de Spaanse zon.

Wie kan zich aanmelden? Ben jij een WO-talent in de laatste fase van je master? Meld je dan uiterlijk woensdag 14 april aan voor de Deloitte Consulting Business Course van donderdag 11 tot en met zondag 14 juni in Barcelona.

Selectieprocedure Om kans te maken op een plek als deelnemer aan de Business Course naar Barcelona dien je jouw cv, motivatie en kopie cijferlijst middelbare school en WO te uploaden bij de aanmelding. Let op: schrijf je motivatiebrief gericht op een afdeling (Strategy & Operations/Technology/Human Capital). Hierna vindt de CV-selectie plaats. Kom jij in aanmerking voor een plek? Dan word je gevraagd een online competentie- en capaciteitentest te maken. Houd er rekening mee dat je bij het naderen van de aanmeldingsdeadline, je nog slechts beperkte tijd beschikbaar krijgt voor het afronden van de testen.

Op basis van de uitslag van het online assessment én je profiel wordt de beslissing gemaakt of jij wordt uitgenodigd voor een selectiegesprek met de recruiter en consultant.

De selectiegesprekken worden georganiseerd van 21 tot 24 april - blok deze periode dus in je agenda.

Barcelona - Placa De Espanya

Benieuwd naar eerdere ervaringen? Victor en Anne zijn met eerdere edities van de Business Course mee geweest naar de Business Course in Barcelona. Momenteel zijn zij werkzaam binnen Deloitte als Junior Consultant. Lees hieronder hun ervaringen.

Victor Cransberg, Junior Consultant Strategy & Operations Consulting
'
Deelname aan de Deloitte Business Course gaf mij de ultieme mogelijkheid om kennis te maken met het consultancy vak en tegelijkertijd een kijkje te nemen in de keuken van ’s werelds grootste consulting firm: Deloitte. Gedurende de Business Course hebben we een zeer uitdagende case gedaan voor een klant die toen nog redelijk onbekend was binnen Nederland maar nu dagelijks voorbij komt in de media. Het feit dat er een afgevaardigde van de klant langskwam in Barcelona gaf al aan hoe professioneel Deloitte zaken organiseert en uitvoert. Naast het werken aan de case, hebben we ook verschillende workshops mogen bijwonen, waarin we zijn getraind in specifieke consulting vaardigheden waardoor je een goed beeld van de werkzaamheden van een consultant krijgt. Naast het serieuze programma, was er ook tijd voor ontspanning! We hebben we erg veel plezier gehad in Barcelona en menig nachtclub onveilig gemaakt. Na deze dagen wist ik het zeker: ik ga solliciteren bij Deloitte!'

Anne van Nunen, Junior Consultant Organization & Change, Human Capital 
'
In 2013 ben ik met 23 andere studenten vier dagen naar Barcelona afgereisd om deel te nemen aan de Business Course van Deloitte. Naast hard werken aan een uitdagende case met je team, stond de Business Course voornamelijk in teken van het beter leren kennen van Deloitte. Ondanks het enorm drukke programma, werden de dagen goed afgewisseld met heerlijk eten aan het strand, een interactief spel door de stad, en niet te vergeten: stappen in de mooiste clubs van Barca! Mijn klik met Deloitte voelde meteen goed en ook na een jaar werken weet ik dat ik 100% de juiste beslissing heb genomen om voor Deloitte te kiezen. De Business Course heeft er dus niet alleen voor gezorgd dat ik een beter beeld heb gekregen van het werk van een consultant bij Deloitte, en het heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat ik een contract heb binnengehaald! Kortom, een unieke ervaring die je niet mag missen!'

Meer informatie Voor meer informatie kun je contact opnemen met Lianne Hermans of Lara Alma. Ben je benieuwd naar de andere evenementen van Deloitte? Ga dan naar onze volledige evenementenlijst.

Event informatie

Bedrijf: Deloitte

Datum: 11 juni 2015

Inschrijven voor: 15 april 2015

Type event: Business Course

Doelgroep: Studenten