Meet Deloitte Cyber Security Management

Bedrijf
Datum
18 februari 2015
Inschrijven voor
17 februari 2015
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Adviseer jij de CEO over de Cyber Strategie? Show us your Cyber Security Advisory skills!

Tegenwoordig zien we elke dag wel een artikel verschijnen waarin wij worden verteld dat er weer een grote hack heeft plaatsgevonden. Als het niet bij een grote bank is, dan worden onze privé gegevens op iCloud/Dropbox weer aangevallen. Als Security Management Consultant ben jij de brug tussen Business & IT en zorg jij er mede voor dat bedrijven zichzelf kunnen beschermen tegen al het cyber geweld dat ons omringt.

Security management richt zich niet op welke poort in de firewall openstaat, hoe de netwerk-zonering is ingericht of welke data leakage prevention tooling er is ingezet. Security management gaat over het besturen van deze onderwerpen in een organisatie op een effectieve en efficiënte wijze. Daar helpen wij onze klanten bij, vanuit onze ervaring en expertise op dit gebied.

Wie kan zich aanmelden? Ben je WO-student in de laatste fase van je Bachelor en/of Master WO-opleiding Technische Bedrijfskunde, Technische Bedrijfswetenschappen, (Bestuurlijke) Informatica, Informatiekunde, Business & ICT of Bedrijfskunde met een sterke affiniteit met IT.

Meet Deloitte Cyber Security Management vindt plaats op 18 februari  2015. Aanmelden voor de Inhousedag in februari kan t/m 9 februari 2015.  Meer informatie?

Neem contact op met Liselotte Mulder (recruiter Risk Services, Deloitte Nederland)

T 06-10462760
E Lmulder@deloitte.nl

Event informatie

Bedrijf: Deloitte

Datum: 18 februari 2015

Inschrijven voor: 17 februari 2015

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten