1% Student Battle 2015

Bedrijf
Datum
23 april 2015
Inschrijven voor
31 maart 2015
Type event
Business Course
Doelgroep
Studenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

1% Student Battle 2015
Use your brains for a change! Tijdens de 1% Student Battle worden universitaire studenten door Accenture en 1%Club uitgedaagd hun skills in te zetten voor sociaal ondernemers wereldwijd. Er wordt gewerkt aan cases uit ontwikkelingslanden, het winnende team wint een reis naar het project om de door hen ontwikkelde oplossing te implementeren. 

1. Meld je aan
Stel een team samen van 3 tot 5 gedreven studenten en kies één van de 8 cases op studentbattle.nl. Upload een creatieve pitch waarin jij en je team je voorstellen en een motivatie geven waarom jullie deze case willen oplossen. Een jury kiest uit alle inzendingen 8 teams (één per project) die doorgaan naar de volgende fase.

2. Battle!
De teams werken onder begeleiding van Accenture consultants aan de cases en werken (online) samen met de ondernemer in het ontwikkelingsland. Ieder team voert daarnaast een crowdfunding campagne voor hun case.

3. Finale
Tijdens de finale pitchen de teams met creatieve presentaties hun oplossingen. Het winnende team wint een reis naar het project om de door hen ontwikkelde oplossing te implementeren.

Event informatie

Bedrijf: Accenture

Datum: 23 april 2015

Inschrijven voor: 31 maart 2015

Type event: Business Course

Doelgroep: Studenten