Accenture Strategy Consulting Inhousedag

Bedrijf
Datum
19 maart 2015
Inschrijven voor
11 maart 2015
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Ervaar zelf hoe het is om als strategieconsultant bij Accenture Strategy te werken tijdens de Accenture Strategy consulting inhousedag.

Als strategieconsultant bij Accenture werk je aan uitdagende strategische projecten voor de grootste organisaties ter wereld, waaronder 91 van de Global Fortune 100 bedrijven. In gedreven teams ontwikkel je innovatieve oplossingen die hen helpen om ‘high performance’ organisaties te worden. Je analyseert bedrijfsprocessen en identificeert complexe problemen. Accenture Strategy is onderverdeeld in 3 groepen: Business Strategy, Technology Strategy en Operation/Function Strategy, Je werkt bijvoorbeeld aan projecten op het gebied van groei en innovatie, global operating models, digitale strategieën, duurzaam kostenbeheer en bedrijfstransformaties. Jouw oplossingen zijn altijd gericht op het leveren van tastbare bedrijfsresultaten voor onze klanten en het fundamenteel verbeteren van de manier waarop de organisatie werkt. Je werkt in internationale en multidisciplinaire projectteams samen met de klant. Zo krijg je in korte tijd veel vooraanstaande organisaties van binnen te zien. Elk project geeft je weer een nieuwe uitdaging. Daarbij heb je de kennis en expertise in ons wereldwijde netwerk tot je beschikking.

We nodigen je uit op ons kantoor aan de Zuidas in Amsterdam. Gedurende deze dag werk je samen met andere studenten aan een uitdagende real life strategy consulting case. Je wordt daarin begeleid door strategieconsultants met verschillende specialismen. Daarnaast nemen we je in een interactieve presentatie mee door de verschillende stage- en carrièremogelijkheden binnen Accenture Strategy. Tijdens Q&A sessies met consultants en Accenture Leadership krijg je bovendien de kans om hen al je vragen te stellen. Bijvoorbeeld over ons bedrijf, de uitdagende strategieprojecten die we doen en de carrièremogelijkheden binnen de strategiepraktijk. We sluiten de dag af met een netwerkborrel in onze bar met uitzicht over de stad.

Kortom de Accenture Strategy consulting inhousedag is de ideale manier om in één dag onze strategiepraktijk en vooral onze mensen persoonlijk te leren kennen!

Interesse?
Studeer je aan een universiteit in bedrijfskundige, economische, technische of IT richting en wil je graag ontdekken of een carrière in strategieconsulting bij Accenture iets voor jou is?

Stuur je cv (inclusief cijferlijsten vwo, bachelor en master) en motivatie o.v.v. ‘Accenture Strategy inhousedag’ uiterlijk 11 maart naar jobs.nl@accenture.com. Je hoort 12 maart of je wordt uitgenodigd.

Event informatie

Bedrijf: Accenture

Datum: 19 maart 2015

Inschrijven voor: 11 maart 2015

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten