Accenture Consulting Inhousedag

Bedrijf
Datum
19 februari 2015
Inschrijven voor
11 februari 2015
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Accenture consulting inhousedag – thema: Communciations, Media & Technology
Datum: donderdag 19 februari 2015

Ervaar zelf hoe het is om als consultant bij Accenture te werken tijdens de Accenture consulting inhousedag. 

We nodigen je uit op ons kantoor aan de Zuidas in Amsterdam. Gedurende deze dag werk je samen met andere studenten aan een uitdagende real life consultancy case. Je wordt daarin begeleid door consultants met verschillende specialismen. Daarnaast nemen we je in een interactieve presentatie mee door de verschillende stage- en carrièremogelijkheden binnen Accenture Strategy, Accenture Digital, Accenture Technology en onze gespecialiseerde industriegroepen. Tijdens Q&A sessies met consultants en Accenture Leadership krijg je bovendien de kans om hen al je vragen te stellen over ons bedrijf, een carrière bij Accenture en de uitdagende projecten die we doen. We sluiten de dag af met een netwerkborrel in onze bar met uitzicht over de stad.

Kortom onze consulting inhousedag is de ideale manier om in één dag de consultingwereld, het werk dat we doen, onze bedrijfscultuur en vooral onze mensen persoonlijk te leren kennen!

Deze maand staat de consulting inhousedag in het teken van onze industriegroep Communications, Media & Technology (CMT). De CMT groep in Nederland bestaat uit ongeveer 130 consultants met diverse achtergronden op het gebied van van IT tot business consulting. Je werkt in deze groep voor bedrijven die de producten en diensten van morgen creëren, klanten in de telecommunicatie, media en hightech branches. Constante ontwikkelingen vereisen een voortdurende aanpassing van business en IT processen. Om onze klanten daarbij te ondersteunen, dienen we te beschikken over de juiste visie, kennis en ervaring in elk van de drie sectoren. Naast het generen van nieuwe opdrachten bij zowel bestaande al nieuwe klanten, hebben we de verantwoordelijkheid om end-to-end oplossingen naar on klanten te brengen. Door optimale inzet van zowel management als technology consulting, bieden we onze klanten zowel specifieke industriekennis als functionele expertise.


Interesse?
 
Studeer je aan een universiteit in bedrijfskundige, economische, technische of IT richting en wil je graag ontdekken of een carrière in consulting bij Accenture iets voor jou is?

Stuur je cv en motivatie uiterlijk 11 februari naar jobs.nl@accenture.com. Je hoort 12 februari of je wordt uitgenodigd. 

Event informatie

Bedrijf: Accenture

Datum: 19 februari 2015

Inschrijven voor: 11 februari 2015

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten