Masterclass Change Manager - 5 Mrt.

Bedrijf
BDO
Datum
05 maart 2015
Inschrijven voor
04 maart 2015
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

De meeste opleidingen omtrent verandermanagement geven u wel theoretische inzichten, maar niet de praktische technieken, instrumenten en vaardigheden die onmisbaar zijn bij een succesvol verandertraject. Docenten hebben immers zelden praktische veranderervaring. In de Change Academie van BDO bieden we u diverse Masterclasses Verandermanagement die het beste van beide bieden. Dus zowel de kennis als de ervaring.

Masterclass Verandermanagement
De consultants van BDO en prof. dr. A. Cozijnsen (VU; verandermanagement) hebben naast de theoretische kennis, ook jarenlange ervaring met complexe verandervraagstukken bij zowel kleine als grote organisaties.

Masterclass Change Manager
De training tot Change Manager heeft als doel de deelnemers voor te bereiden op het leiden van een significant verandertraject. Er zal een verdere verdieping zijn van de elementen van het BDO change framework waar inhoud, sturing en gedrag de belangrijkste elementen zijn. Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan de verschillende fases van de verandering; analyse, ontwerp en implementatie. De training wordt afgesloten met een terugkomdag waarin onder andere het certificaat dat hoort bij de titel  “Change Manager” door prof. dr. A. Cozijnsen wordt uitgereikt.

Programma
De training duurt drie dagen waarbij het programma flexibel wordt opgebouwd naar wens en behoefte van de deelnemers. Als richtlijn wordt het volgende programma aangehouden:

Programma Masterclass Change Manager

Inhouse
De training kan ook “inhouse” gegeven worden als onderdeel van een veranderprogramma. De inhoud wordt dan uiteraard aangepast aan de specifieke wensen en de context.

Datum, locatie en kosten
De training tot Change Manager zal op 5 en 6 maart 2015 plaatsvinden. Later in het jaar wordt er een terugkomdag gepland. Totale duur van de opleiding is dus 3 dagen.

De locatie is Kasteel Hooge Vuursche te Baarn. Kosten van deze masterclass zijn € 2.750,- (excl. BTW). Wat krijgt u hiervoor?

  • Verzorgde opleiding (incl. lunch) tot certified Change Manager;

  • Na de driedaagse opleiding vindt er een individueel coachingsgesprek plaats op een moment en locatie waarop het u uitkomt;

  • Gratis telefonisch consult gedurende één jaar.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden via: consultants@bdo.nl  Voor meer vragen kunt u contact opnemen met ons secretariaat op telefoonnummer (030) 284 99 60.

Event informatie

Bedrijf: BDO

Datum: 05 maart 2015

Inschrijven voor: 04 maart 2015

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals